Δάκρυσε ο Ηλίας Μαμαλάκης: «Με έχουν αφήσει στα κρύα του λουτρού»

Μια αιχμηρή δήλωση έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» και την δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός chef αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά προγράμματα, ενώ εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι λείπει τηλεοπτικά.

«Είμαι καλά, τέλος καλό όλα καλά. Ευγνωμονώ τους γιατρούς που έκαναν σωστή διάγνωση. Βρήκανε μια πολύ δύσκολη θεραπεία. Ήταν μικρόβια που με πειράξανε. Τώρα χρειάζομαι ενδυνάμωση», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Αναφερόμενος στην τηλεόραση ο Ηλίας Μαμαλάκης σχολίασε: «Πέρασε μια πολύ μεγάλη κρίση η τηλεόραση, μια κρίση φτώχειας. Οι παραγωγές μειώθηκαν, πιέστηκαν οικονομικά και η ποιότητα γενικά είχε πέσει. Βγήκανε κάποιες εκπομπές οι οποίες ήταν παρόμοιες με τη δική μου οι οποίες όμως, επειδή νόμιζαν ότι είναι σαν ταξιδιωτικό πολύ εύκολο, δεν πήγαν πολύ καλά».

Όσον αφορά την επαναφορά του κόνσεπτ «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ο γνωστός μάγειρας ανέφερε τα εξής: «Αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν μια αηδία. Δεν έφταιγε βέβαια ο Αρναούτογλου, έφταιγε το κόνσεπτ και το κάστινγκ πάρα πολύ. Δηλαδή αυτός που μάζευε τις μαμάδες με τα παιδιά, ήταν τραγικό! Τώρα, εγώ να πω την αλήθεια δεν μπορώ να κρίνω».

«Έχω δυο ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, δηλαδή εάν τους αφήσεις ελεύθερους δεν νομίζω πως θα έκαναν παρέα ποτέ, άριστοι όμως στο είδος τους. Παίρνουμε λοιπόν τώρα αυτούς τους δυο ανθρώπους για να κάνουν κάτι. Εάν η παραγωγή έχει βρει τρικ και το κάνει ωραίο, με γεια τους και χαρά τους… Μαζί τους και εγώ».

Read More

And More