Δανάη Μιχαλάκη: «Έχω παντρευτεί έναν ροκ σταρ – Πάντα ήθελα να κάνω παιδί»

Η Δανάη Μιχαλάκη λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και στη Ναταλία Αργυράκη.

Όπως χαρακτηριστικά παραδέχτηκε, υπήρχε πάντα στα σχέδιά της η επιθυμία να αποκτήσει παιδί, αφού έχει βρει τον ιδανικό σύζυγο στο πρόσωπο του Γιώργου Παπαγεωργίου.

«Πάντα ήθελα να κάνω παιδί, αλλά πάντα έλεγα ότι θα έπρεπε να υπάρχει και το ανάλογο πακέτο. Είναι βασικό στοιχείο να έχεις το άλλο σου μισό με έναν σύντροφο στο πλευρό σου. Από την άλλη, εγώ από την άλλη ακούω και το αντίθετο, αν μια γυναίκα είναι έτοιμη να γίνει μητέρα θα κάνει ό,τι θέλει», είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

Για τη ζωή της δίπλα στον Γιώργο Παπαγεωργίου: «Έχω παντρευτεί έναν ροκ σταρ, ο οποίος έχει για εμένα την τέλεια φωνή. Ακούω πολύ τοξικό το να υπάρχει σε μία οικογένεια ανταγωνισμός.

Σε εμάς δεν υπάρχει, μόνο περηφάνεια υπάρχει. Είμαι περήφανη για τον Γιώργο και για ό,τι κάνει, όπως και για την μαμά του και τον μπαμπά μου. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, μου ακούγεται πολύ περίεργο να υπάρχει ανταγωνισμός», είπε η Δανάη Μιχαλάκη στο Καλύτερα δε γίνεται.

 

Read More

And More