Δανάη Μιχαλάκη: Η επίμαχη σκηνή στις «Άγριες Μέλισσες» που επικρίθηκε και το επόμενο βήμα

Η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής «Ελένη» και μίλησε για όλα στην Ελένη Μενεγάκη. Το τέλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες», το επόμενο βήμα αλλά και η παράσταση «Αντιγόνη» που θα πρωταγωνιστήσει το φετινό καλοκαίρι μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Δεν ήξερα τότε τι εστί “Άγριες Μέλισσες”, πήγα στην οντισιόν, απλά για να πάω, είπα “Δεν έχω να χάσω κάτι”» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός αναφορικά με την πρώτη οντισιόν της για τη σειρά. Όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά, μέχρι να βρεθεί στο στούντιο για το πρώτο γύρισμα, δεν είχε συνειδητοποιήσει το τι συνέβαινε. Η ίδια μάλιστα, είχε αναχωρήσει για τη Σύρο για να δουλέψει σεζόν, μέχρι που την κάλεσε η βοηθός σκηνοθέτη για να της πει πότε θα γίνει η πρώτη ανάγνωση των επεισοδίων.

«Όλο και κάτι θα ερχόταν, γιατί πιστεύω πως όταν θες κάτι πραγματικά και το κυνηγάς σου έρχεται» συμπλήρωσε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα περιστατικά όπου άνθρωποι έξω στο δρόμο την επικρίνουν για την επίμαχη σκηνή, όπου η Δρόσω έχει μία πολύ προσωπική στιγμή με τον άντρα της αδερφής της: «Το αντιμετωπίζω με χιούμορ, επίσης το θεωρώ γλυκό να βλέπεις πως κάποιος ταυτίζεται με αυτό που κάνεις, και αυτό ίσως σημαίνει πως κάτι κάνεις καλά».

Στην ερώτηση αν μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, την τρομάζει το επόμενό της επαγγελματικό βήμα, απαντά πως όχι, και πως όλα αποτελούν μια πρόκληση και το ζήτημα είναι αυτό που θα έρθει να έχει ενδιαφέρον.

 

«Το ιδανικό θα ήταν να κάνεις κάτι κόντρα. Θα ήθελα πολύ να παίξω σε κωμωδία» αποκαλύπτει.

Η Δανάη Μιχαλάκη φέτος το καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Αντιγόνη», το γνωστό έργο του Σοφοκλή που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Όπως είπε είναι η πρώτη φορά που θα παίξει μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Αν δεν παίζαμε μαζί, δεν θα βλεπόμασταν» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Read More

And More