Δανάη Μπάρκα: «Δεν είμαι από τις συμπάθειες του κυρίου Παπανώτα, παρότι δεν γνωριζόμαστε»

Στον «πόλεμο» που δέχεται ο Δημήτρης Παπανώτας τις τελευταίες ημέρες για τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και τις παλαιότερες δηλώσεις του, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας 22/4 η Δανάη Μπάρκα.

Αρχικά, η παρουσιάστρια του Mega ξεκαθάρισε πως τις περισσότερες φορές δε συμφωνεί με τα λεγόμενα του Δημήτρη Παπανώτα, ωστόσο, όπως είπε δεν της αρέσει όλο αυτό που βλέπει να συμβαίνει σε βάρος του τις τελευταίες ημέρες.

«Ενώ φυσικά και δεν συμφωνώ με πάρα πολλές απόψεις του κυρίου Παπανώτα, κι επίσης στο παρελθόν έχει μιλήσει και για μένα… δεν είμαι από τις πολύ αδυναμίες του έχω εντοπίσει, παρότι δε γνωριζόμαστε. Σίγουρα δεν είμαι. Συμφωνά απόλυτα  με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τη Νόνη Δούνια. Νομίζω φαίνεται από τον τρόπο ζωής μας και τις απόψεις μας και γενικά…

Εμένα λίγο βλέποντας, το να συμβαίνει κάτι στη ζωή ενός ανθρώπου, στην προκειμένη του κυρίου Παπανώτα που τον διέγραψαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, το να υπερθεματίζουμε όλοι πάνω σε αυτό και να φτάνουμε στο άλλο άκρο, το οριακά ανθρωποφαγικό, επίσης δε με βρίσκει σύμφωνη… Δε μου αρέσει να το βλέπω, ακόμα και αν στο παρελθόν το έχει κάνει κι εκείνος για άλλους ανθρώπους, γινόμαστε κι εμείς κάτι που δε θα θέλαμε να μας κάνουν» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Read More

And More