Δανάη Μπάρκα: «Είναι δυνατόν να έρθει να με ρωτήσει κάτι τέτοιο; Σοκαρίστηκα, αγενέστατο»

Η Δανάη Μπάρκα ,με αφορμή τα σχόλια που δέχτηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας στη φωτογραφία του με μαγιό, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση με δημοσιογράφο αλλά και στην άκομψη ερώτηση που δέχτηκε κατά την διάρκεια των δηλώσεών της.

«Πήγαμε να παρακολουθήσουμε μια παράσταση, έρχεται η δημοσιογράφος και αφού λοιπόν λέμε πώς είναι η τηλεοπτική χρονιά και όλα καλά, ξαφνικά μου λέει: “Παρότι υπάρχουν αρνητικές κριτικές κάτω από τις φωτογραφίες σου με μαγιό, συνεχίζεις να ανεβάζεις”.

Σαν να μου λέει, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σε βρίζουν, αλλά εσύ δεν το βάζεις κάτω. Εγώ στην αρχή σοκαρίστηκα γιατί ήθελα να απαντήσω πιο απότομα, όπως θα απαντούσα σε έναν φίλο μου, δεν το έκανα φυσικά γιατί σεβάστηκα τη δουλειά της. Είπα ναι, φυσικά, όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί» είπε η Δανάη Μπαρκά.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Mega δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την ερώτηση που δέχτηκε…

«Μετά για αρκετά λεπτά είχα μέσα μου ένταση. Έλεγα… είναι δυνατόν να έρχεται ένας άνθρωπος να με ρωτάει αν συνεχίσω γιατί ένας βρέθηκε κάτω από τη φωτογραφία να πει “έλα τώρα τι ανεβάζεις”; Μου φάνηκε αγενέστατο, παλιακό και ειδικά από κορίτσι προς κορίτσι», είπε η Δανάη Μπάρκα στο Πάμε Δανάη.

Read More

And More