Δανάη Μπάρκα: Έτσι επιβεβαίωσε την συνεργασία της με τον Μίνω Θεοχάρη στο νέο πρωινό του Mega!

Η Δανάη Μπάρκα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια στο νέο πρωινό μαγκαζίνο του Mega, με τους υπεύθυνους να στελεχώνουν σταδιακά την ομάδα της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Εκτός από τον Άρη Καβατζίκη και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, όπως έχει γίνει γνωστό, ένα βήμα πριν τις υπογραφές -εκτός απροόπτου- βρίσκεται και ο Απόστολος Ρουβάς για τη θέση του μάγειρα, ενώ στο πλευρό της θα βρίσκεται και ο Μίνως Θεοχάρης.

Πριν από λίγη ώρα, με αφορμή τα γενέθλια του ηθοποιού, η Δανάη Μπάρκα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο, στο οποίο του τραγουδούσε το Happy Birthday στα γραφεία του Μεγάλου Καναλιού, επιβεβαιώνοντας έτσι την συνεργασία τους για την φετινή σεζόν.

«Μίνω, να «μίνως» πάντα εδώ,να «μίνως» στην ζωή μας για να μας κανείς καλύτερους ανθρώπους, να μας αγαπάς,να σε αγαπάμε,να μας φωτίζεις,να μας κανείς εξυπνότερους και δυνατότερους!! Μακάρι ο κόσμος να είχε περισσότερους «Μινους» γιατί θα ήταν σίγουρα καλύτερος. Σε αγαπώ!!! Μίνω μες στα όνειρα μου Μίνω γίνε πόνος και χαρά μου Μίνω μέσα στη ζωή μου Μίνωωω. Σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις!! Σ ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου !! Σ ευχαριστώ που καταλαβαίνεις τις ανησυχίες μου στις 5 το πρωί !! Σ’ ευχαριστώ που σ αυτή την δύσκολη αρχή μου και στο τεράστιο στοίχημα είσαι εδώ,να εξελίξεις τις ιδέες μας,να βρίσκεις λύσεις,να δίνεις κέφι-χαρά-εξυπνάδα,να μας ηρεμείς,να μας χαροποιείς και να μας χαρίζεις την λάμψη και το μυαλό σου. Σ ευχαριστώ για όλα! Είσαι δώρο στη ζωή μας. Χρόνια καλά!», έγραψε στη λεζάντα που το συνόδευε.

Δες την ανάρτησή της:

Μίνω,να «μίνως» πάντα εδώ,να «μίνως» στην ζωή μας για να μας κανείς καλύτερους ανθρώπους, να μας αγαπάς,να σε αγαπάμε,να…

Gepostet von Danai Barka am Mittwoch, 26. August 2020

Read More

And More