Δανάη Μπάρκα για Mega Καλημέρα: «Δεν ξέρω αν τα άτομα που εργάζονται εκεί, θα απορροφηθούν σε άλλες εκπομπές»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και τον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά έκανε η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη, ρωτήθηκε για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα, για την κατάσταση της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, αλλά και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο και το πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, δεν νομίζω ότι κρίνεται κάτι το οποίο αποφασίστηκε ανάμεσα στο κανάλι και την Ελεονώρα. Η Ελεονώρα και οι συνεργάτες της έχουν αποδείξει πόσο σπουδαίοι είναι στη δουλειά τους, αλίμονο να κρίνουμε τους ανθρώπους από πράγματα που έχουν με την επικαιρότητα.  Δεν γνωρίζω αν τα άτομα που εργάζονται εκεί θα απορροφηθούν από άλλες εκπομπές», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Είναι καλά, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει στο θέατρο, θα εξαρτηθεί από αυτά που θα μας πουν οι γιατροί. Ελπίζω ναι γιατί το θέλει».

Όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον, η Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Αυτά ξέρετε ότι δεν μπορούν να ειπωθούν από εμένα ή άλλα στόματα, αυτά είναι θέματα του καναλιού και περιμένουμε το κανάλι». 

Read More

And More