Δανάη Μπάρκα για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Έχουμε βρωμίσει τη λέξη “χοντρός”, γι’ αυτό έφτασε σε αυτό το σημείο»

Η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Πέμπτης 16/11 θέλησε να σχολιάσει την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι Άδωνις. (Δες εδώ όσα είπα ο καλλιτέχνης)

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» είπε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα παίζει ρόλο η εποχή. Εγώ θεωρώ ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έφτασε σε αυτό το σημείο γιατί όλοι οι υπόλοιποι έχουμε βρωμίσει αυτή τη λέξη. Πλέον το να πεις τη λέξη χοντρός είναι πολύ κακό. Γιατί όμως είναι κακό; Το να πεις την λέξη αδύνατος είναι κακό; Το να πεις την λέξη ψηλός είναι κακό; Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν είμαστε αδύνατοι και είμαστε χοντρούληδες. Ο καθένας έχει τον σωματότυπό του. Αν τα τελευταία χρόνια δεν είχε γίνει αυτός ο χαμός για το body shaming, δεν θα είχε φτάσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο σημείο να βγάλει αυτή τη λέξη από το κομμάτι». 

«Εγώ δεν θα το έκανα, αλλά δεν το βρίσκω και υπερβολικό. Σε ένα παιδικό μυαλό καλλιεργούνται εντελώς άλλες απόψεις, δηλαδή ένα παιδί που θα δει μια χοντρή κοπέλα να μπαίνει σε ένα λεωφορείο και παράλληλα ακούνε τέτοια τραγούδια, του έρχεται πιο εύκολο να κρίνει χωρίς να το σκεφτεί», τόνισε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα. 

Read More

And More