Δανάη Μπάρκα για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Το βρίσκω πολύ γενναίο που είπε ότι παίρνει την ευθύνη»

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον νεανικό του έρωτα με την Όλγα Τρέμη και την πρώτη τους γνωριμία.

Τα όσα είπε ο γνωστός παρουσιαστής, σχολίασε και η Δανάη Μπάρκα με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Ωραία, απάντησε ο άνθρωπος. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό και θέλω να πω είναι ότι έχει απόλυτο δίκιο στο ότι δεν είναι καμία σχέση παράνομη. Τίποτα δεν είναι παράνομο, αλίμονο, απλώς δεν είναι το ίδιο αν κάποιος θέλει να μιλήσει δημόσια για μια σχέση χωρίς τη συναίνεση του άλλου. Έχει όμως απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέει, ότι δεν είναι κάτι κακό. Κακό είναι αν εκθέσεις κάτι το οποίο δεν το θέλει ο ίδιος. Από εκεί και πέρα εγώ το βρίσκω πολύ γενναίο το ότι λέει «ναι, παίρνω την ευθύνη» γιατί δεν το κάνουν οι άνθρωποι. Συνήθως υπεκφεύγουν».

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε με τη σειρά της: «Έριξε το βάρος στον εαυτό του και είπε πως «ήταν δική μου αφέλεια». Πολύ σημαντικό είναι το ότι δεν κατηγορεί τον δημοσιογράφο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που το κάνει ο Ανδρέας».

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα συμπλήρωσε: «Εγώ σκέφτομαι και το εξής. Δηλαδή εμένα όταν μου παίρνουν συνέντευξη και αρχίζω να λέω «καλά, είμαι πολύ κουρασμένη γιατί χθες έγινε αυτό», μου λέει κάποιος ότι έχει ξεκινήσει να γράφει η ηχογράφηση. Άραγε εκεί, πως μπορεί να έγινε;».

Read More

And More