Δανάη Μπάρκα για Γιώργο Λιάγκα: «Ήταν η πρώτη φορά που τον είδαμε πιο ευαίσθητο και μου άρεσε»

Την αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στο Ενώπιος Ενωπίω σχολίασαν στην εκπομπή Πάμε Δανάη την Παρασκευή 1/3.

Αφού παρακολούθησαν μικρά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του παρουσιαστή στον Νίκο Χατζηνικολάου, αρχικά τον λόγο πήρε ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν.

«Ο Γιώργος εκτός από αυτό το σκληροτράχηλο που βλέπουμε στην οθόνη, έχει και μια άλλη πλευρά που είναι πολύ ευαίσθητη. Είχαμε βιώσει την περίοδο που ο πατέρας του, τον οποίο λάτρευε, άρχισε να έχει θέματα υγείας. Εκεί πραγματικά άρχισε να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος το μόνο που αναζητούσε από τους γύρω του ήταν μια αγκαλιά, ένα χάδι και μια φιλική κουβέντα. Αυτό μέχρι που ο πατέρας του έφυγε και ήμασταν όλοι δίπλα του», είπε ο Άρης Καβατζίκης. 

Και συνέχισε: «Γνώρισα το πολύ ευαίσθητο πρόσωπο του Γιώργου, αυτό που έδειξε εχθές στη συνέντευξη. Είχε εναποθέσει τη ζωή του στον μπαμπά του».    

«Εμένα θα μου άρεσε πιο πολύ αν οι ευαισθησίες των ανθρώπων φαινόντουσαν περισσότερο στην τηλεόραση. Κατανοώ απόλυτα την δημοσιογραφία, αλλά νιώθω ότι ο κόσμος ταυτίζεται περισσότερο όταν βλέπει ότι είμαστε άνθρωποι που κλαίμε, που στεναχωριόμαστε, που πονάμε, που υποφέρουμε, που παρεξηγούμαστε. Ήταν η πρώτη φορά που τον είδαμε πιο ευαίσθητο και μου άρεσε», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα. 

Read More

And More