Δανάη Μπάρκα για Γιώργο Μαζωνάκη: «Είχε έρθει μια σοκαριστική πληροφορία, νόμιζα πως είναι φήμη»

Σε δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη, ο Γιώργος Μαζωνάκης για τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Η πρωινή παρέα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» σχολίασε τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες για τον γνωστό τραγουδιστή. Η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψαν πως γνώριζαν κάποιες πληροφορίες σχετικά με την περιπέτεια του Γιώργου Μαζωνάκη, θεωρούσαν ωστόσο πως πρόκειται για κάτι παροδικό, είτε για πληροφορίες που αποτελούν φήμες.

«Για την προσωπική του ζωή δεν ξέρουμε τίποτα. Κάποια στιγμή μας μίλησε για τη μητέρα του και γι’ αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο που έχουν, αλλά ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν αφήνει καμία πτυχή της προσωπικής του ζωής ανοιχτή.

Συγγνώμη, θα το πω… είχα ακούσει κάτι, είχε έρθει κάτι στα αφτιά μου, αλλά έλεγα ότι είναι παροδικό και θα περάσει. Τώρα με εξέπληξε η εξέλιξη της υπόθεσης», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Τότε η Δανάη Μπάρκα συμπλήρωσε: «Και εμένα μου είχε έρθει μια πληροφορία σοκαριστική, αλλά και εγώ νόμιζα πως είναι φήμη. Αυτά τα πολύ έντονα – ειδικά από ανθρώπους που μπορεί να τους έχεις συνδυάσει μαζί, είναι σοκαριστικά. Να έχει μια θετική έκβαση όλο αυτό για τον Γιώργο Μαζωνάκη».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164