Δανάη Μπάρκα για την «κόντρα» με τον Περικλή Κονδυλάτο: «Δεν απάντησα στον ίδιο, είπα τη γνώμη μου»

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδε τίποτα» βρέθηκε καλεσμένη η Δανάη Μπάρκα το Σάββατο 4/11.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη», μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μετά τις δηλώσεις με τον Περικλή Κονδυλάτο για τις γυναίκες με περιττά κιλά.

Η Δανάη Μπάρκα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν απάντησα (σ.σ. σε όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος για τα κιλά). Είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα θέμα. Δεν είναι ότι απάντησα στον ίδιο τον κ. Κονδυλάτο, αλίμονο. Δεν μου είπε ο άνθρωπος και τίποτα, δεν μου απηύθυνε δηλαδή τον λόγο για να του απαντήσω. Όταν όμως νιώθω ότι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν το βήμα αυτή τη στιγμή που έχω εγώ, για όσο το έχω, δεν μπορούν να απαντήσουν και να πουν την άποψη τους, θα πω και γω τη δική μου όπως θα την πούμε όλοι».

«Νομίζω ότι οι ανοιχτοί διάλογοι οδηγούν μόνο σε καλό. Δηλαδή το να ακούμε και μια άποψη παραπάνω, μπορεί να μας μετακινήσει από κάτι και επειδή έχω υπάρχει και είμαι «ambassador» κάποιων εταιρειών, που όταν μου προτάθηκε η εκάστοτε πρόταση ήμουν χαρούμενη, έλεγα «κοίτα, να, θα σταματήσω να βλέπω μόνο ένα συγκεκριμένο ανθρώπινο πρόσωπο στις εταιρείες». Είπα δηλαδή ότι πρέπει να υπερασπιστώ και αυτό που κάνω εγώ αλλά και πολλά άτομα που μπορεί να σκέφτηκαν το ίδιο με εμένα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.

«Δεν το κάνω όμως ποτέ, σε καμία περίπτωση, επί τούτου. Δεν το κάνω για να απαντήσω ή δεν το κάνω με θυμό. Το κάνω για να ακουστεί και άλλη άποψη που μπορεί να μην ακουστεί. Το έχω ελαττώσει πια σε σχέση με την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν, ούτε τα πολλά κατεβατά ανεβάζω, γιατί φοβάμαι ότι κουράζω και εμένα» συμπλήρωσε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.

Read More

And More