Δανάη Μπάρκα για τις αντιδράσεις με τους στίχους του Πάνου Βλάχου: «Είμαι ανισόρροπη αν πω ότι το θεωρώ υπερβολή;»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένας στίχος που ερμήνευσε ο Πάνος Βλάχος σε live εμφάνισή του και έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου.

«Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» ερμήνευσε ο Πάνος Βλάχος, προκαλώντας την αντίδραση τόσο του Άδωνι Γεωργιάδη, όσο και του Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος, μέσα από την εκπομπή «Σήμερα» δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά κατά του καλλιτέχνη καθώς θεώρησε πως πρόκειται για προτροπή του καλλιτέχνη σε φόνο εναντίον του ίδιου και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Το εν λόγω θέμα σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας 12/2 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη να αναφέρουν πως δεν αντιλήφθηκαν καμία προτροπή του καλλιτέχνη σε βιαιοπραγία και πως βρήκαν τον στίχο σατιρικό.

«Είμαι ανισόρροπη αν πω ότι το θεωρώ λίγο υπερβολή; Μέχρι αυτό που άκουσα, οκ, δεν είναι ότι λέει σε κανέναν… Μου φάνηκε λίγο υπερβολή. Φυσικά και υπάρχουν όρια στη σάτιρα, αλλά στο συγκεκριμένο… Έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα στην κοινωνία μας, και από πολιτικούς και γενικότερα… Εμένα πιο πολύ μου βγάζει θυμό για την πολιτική και τους πολιτικούς» είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Εγώ θεωρώ ότι η σάτιρα, είναι σάτιρα. Μου ακούστηκε πολύ σατιρικός ο στίχος. Δε ξέρω αν είμαι αφελής, αλλά εμένα το μυαλό μου δεν πήγε σε δολοφονία. Κατανοώ τον κύριο Γεωργιάδη, σε αυτά που γράφει αλλά δεν πήγε το μυαλό μου εμένα σε δολοφονία… Αφήνω απ’ έξω τον κύριο Πορτοσάλτε γιατί είναι άλλη κατηγορία ο δημοσιογράφος και άλλη ο πολιτικός. Ο κύριος Γεωργιάδης, όσο τον έχουμε στο μυαλό μας, έχει ακούσει τα εξ αμάξης, του έχουν πει πάρα πολλά, αυτό εδώ ήταν και σάτιρα…

Εμένα το μυαλό μου ακούγοντας τον στίχο και τον τρόπο που τραγούδησε, που μου έκανε σαν ρεμπέτικο, δε μου πήγε το μυαλό σε βιολογική εξόντωση… Το πρώτο άκουσμα εμένα δε μου βγάζει βιαιοπραγία και αφανισμό. Εμένα» ανέφερε από τη δική του πλευρά ο Άρης Καβατζίκης.

Read More

And More