Δανάη Μπάρκα: Η αναφορά στον πρώην σύντροφό της και τον χωρισμό τους – «Αγαπιόμαστε ακόμα»

Στον πρώην σύντροφό της, Πάνο Αδαμόπουλο αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη η Δανάη Μπάρκα, το μεσημέρι της Πέμπτης 6/10.

Η κουβέντα ανάμεσα στις δύο κυρίες ξεκίνησε όταν η Ελένη ρώτησε τη Δανάη Μπάρκα για τη μετακόμισή της στα βόρεια προάστια.

«Στο Χαλάνδρι έμενα με το αγόρι μου 7-8 χρόνια στο σπίτι του και μετά, επειδή μου άρεσε πολύ η περιοχή, βρήκα όταν τελείωσε αυτή η σχέση σπίτι στην ίδια γειτονιά» είπε η Δανάη Μπάρκα.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε πώς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 8 χρόνια σχέσης.

«Έγινε αβίαστα. Ενώ έγινε απότομα, με το που γνωριστήκαμε ήρθε αμέσως και η συγκατοίκηση και όλα, επειδή ήταν η ανάγκη μας χωρίς να το σκεφτούμε και χωρίς να βάλουμε ταμπέλα έγινε γιατί περνούσαμε πολύ ωραία. Με την ίδια λογική αποφασίσαμε και να το λήξουμε. Ακριβώς επειδή αγαπιόμαστε ακόμα και πάντα θα αγαπιόμαστε, για να προστατεύσουμε το μεταξύ μας, το εμένα και το δικό του, αποφασίσαμε ότι το μαζί ερωτικά έπρεπε να ολοκληρωθεί.

Με πολύ κλάμα, δυσκολίες, σκαμπανεβάσματα, όπως κάθε χωρισμός, είδαμε ότι όντως πιεστήκαμε στην αρχή, αλλά μετά; έγινε για καλό. Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που πιστεύουμε ότι όλα γίνονται για καλό» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 7.27′:

Read More

And More