Δανάη Μπάρκα: Η αποκάλυψη για το μέλλον του “Πάμε Δανάη” και η αφετηρία του MeToo μέσα από την εκπομπή της

Στον καναπέ της εκπομπής “Καλύτερα δεν Γίνεται” έκατσε το μεσημέρι της Κυριακής η Δανάη Μπάρκα.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε για πρώτη φορά στην Ναταλία Γερμανού ότι το “Πάμε Δανάη” συνεχίζει και την επόμενη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην αφετηρία του κινήματος MeToo, με την καταγγελία της Ζέτας Δούκα τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Η σεζόν που τελειώνει μου αφήνει μια υπέροχη γεύση. Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα το αντίθετο και αν δεν κρατούσα στο μυαλό μου τα θετικά. Είμαι κερδισμένη ως άνθρωπος μετά από αυτή την εμπειρία μου. Γνώρισα συγκλονιστικά καλούς ανθρώπους. Οι άνθρωποι μετράνε και η αγάπη και η ένωση. Είμαι τυχερή για τους ανθρώπους που γνώρισα και συναναστράφηκα πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για αυτά που έζησα και ανυπομονώ για τα επόμενα.

Περίμενα την πολλή δουλειά που ρίξαμε τελικά και ήμουν αισιόδοξη ότι θα είμαι κερδισμένη. Υπάρχει ένα θέατρο που με περιμένει. Είναι τρομακτικό στην αρχή να γίνεσαι κεντρική παρουσιάστρια. Πριν το κάνω, νόμιζα ότι θα ήταν κάτι εύκολο. Έχει τεράστια δουλειά η τηλεόραση. Αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον, γίνεσαι μια παρέα, είναι απίστευτο. Το “Πάμε Δανάη” πάει δεύτερη χρονιά και στο πλευρό μου θα είναι σίγουρα ο Άρης Καβατζίκης» αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα.

 

«Δεν μπορώ να το χρεωθώ ως επιτυχία. Το μόνο που μπορούμε να χρεωθούμε ως επιτυχία είναι ότι αισθάνθηκαν άνετα σε αυτό το περιβάλλον. Γιατί το υπόλοιπο είναι όλο της Ζέτας, είναι η δύναμη της Ζέτας, είναι η δύναμη των φίλων της. Γιατί αν δεν έχουμε μια τέτοια στήριξη δεν μπορούμε να προβούμε σε τέτοιες αποκαλύψεις, ειδικά τηλεοπτικά. Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή και πολύ δύσκολη. Για μένα ήταν διπλά αμήχανο, επειδή προέρχομαι από τον καλλιτεχνικό χώρο» τόνισε η παρουσιάστρια για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα.

Read More

And More