Δανάη Μπάρκα: «Καρφώνει» γνωστή παρουσιάστρια – «Είχε θέματα μαζί μου, λάμβανα ανώνυμα μηνύματα»

Με αφορμή τη δήλωση του Κώστα Τσουρού στο Night Out όπου αποκάλυψε πως άνθρωποι από το στενό εργασιακό περιβάλλον του τον έβριζαν στο twitter, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε μια αντίστοιχη προσωπική ιστορία. (Δες εδώ τη συνέντευξη)

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», αφού παρακολούθησε το σχετικό βίντεο με τους συνεργάτες της, στη συνέχεια διηγήθηκε τη δική της ιστορία με γνωστή παρουσιάστρια που την έβριζε μέσα από ψεύτικους λογαριασμούς.

«Μια παρουσιάστρια είχε με εμένα τις διαφωνίες της, τα θέματά της… Τη μέρα που δημιουργήθηκε η εν λόγω παρεξήγηση, όχι δημόσια, άρχισαν να μου έρχονται μηνύματα από ψεύτικους λογαριασμούς, τέσσερα ήταν, που έλεγαν πράγματα που μόνο άνθρωπος της τηλεόρασης μπορεί να έχει αυτή την ορολογία. Δεν μπορεί, δηλαδή, η γειτόνισσά μου να μου στείλει μήνυμα και να μου πει “η ζώνη αυτό, ο τάδε άνθρωπος” με επίθετα και με ονόματα, σκαλέτες, ονόματα, ζώνες», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Και συνέχισε: «Αυτό συνέβη δύο ώρες μετά την παρεξήγηση, μου ήρθαν τέσσερα μηνύματα. Προφανώς και αντιλήφθηκα ότι είναι η ίδια από άλλους λογαριασμούς, ή φίλες της ή άνθρωποι του περιβάλλοντός της που έχουν πολλούς λογαριασμούς».

Read More

And More