Δανάη Μπάρκα: «Με έχει φέρει σε δύσκολη θέση να με βγάζουν φωτογραφίες από μακριά, μετά τις είδα στο Tik Tok»

Η Δανάη Μπάρκα έκανε μια αποκάλυψη για το φετινό καλοκαίρι, με αφορμή τις δηλώσεις της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, η οποία ανέφερε πως δεν βγάζει πάντα φωτογραφίες με τους θαυμαστές της.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» σχολίασε πως δεν έχει θέμα με τις φωτογραφίες, αλλά με το γεγονός ότι την τραβούν χωρίς να τη ρωτήσουν και στη συνέχεια τις βλέπει δημοσιευμένες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάτι τέτοιο συνέβη στην Δανάη Μπάρκα φέτος το καλοκαίρι.

«Νομίζω και εγώ πάντα λέω ναι στις φωτογραφίες, υπάρχει μια συστολή και ντρέπομαι αλλά υπάρχουν και στιγμές που βγαίνω ας πούμε και υπάρχουν φωτογραφίες σέλφι από το μπαρ, από τα νυχτερινά μαγαζιά. Το μόνο που με είχε φέρει σε δύσκολη θέση είναι όταν βλέπω ότι με βγάζουν από μακριά και δεν μου το λένε και όταν τους κοιτάω χαμογελαστά ότι είμαι εντάξει, αν θες να πούμε κάτι είμαι εδώ με πολλή χαρά…

Κάνουν και καλά “δεν σε κοιτάω εσένα” και μετά τα βλέπω στο Tik Tok. Το καλοκαίρι το έπαθα, ήμουν στην θάλασσα και έβλεπα μια επίμονη παρέα ότι με έβγαζαν φωνογραφίες. Φαίνεται ο άνθρωπος που βγάζει φωτογραφίες. Το βλέπω ότι βγάζουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα, κάθομαι και μετά λέει ένας από την παρέα “γεια, τι κάνετε;”, δεν μου λένε να βγάλουμε μια φωτογραφία και μπαίνω στο Tik Tok τρεις ώρες μετά και βλέπω ότι “Η Δανάη τώρα στην Καλαμάτα”» αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα.

Read More

And More