Δανάη Μπάρκα: Συνεργάτης της πρόδωσε τη συγκατοίκηση με τον Τίμο Ζαχαράτο;

Εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει ένα “παιχνίδι” ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τον Τίμο Ζαχαράτο. Όλα άρχισαν όταν η παρουσιάστρια του πρότεινε να κάνουν παιδί με εκείνον λίγες ημέρες μετά να της κάνει μια τηλεοπτική πρόταση γάμου. 

Εκ τότε τα πειράγματα μεταξύ τους δε σταματούν ενώ το σκυλάκι που πήρε πρόσφατα ο νεαρός σεφ και “βάπτισε” η Δανάη Μπάρκα έχει πυροδοτήσει τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι αφού αντί για τον ιδιοκτήτη του, το βλέπουν συνεχώς με την παρουσιάστρια. 

Σήμερα το πρωί λοιπόν, στο πλατό εισέβαλλε η Μαρία Ηλιάκη η οποία ρώτησε ευθέως σε ποιανού το σπίτι μένει ο σκύλος με την Δανάη να αποκαλύπτει ότι μένει στο δικό της. Ωστόσο λίγα λεπτά ένας από τους συνεργάτες της, ο Γιώργος Κρικοριάν με μια μόνο ατάκα έδωσε μια άλλη διάσταση στην ιστορία αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Τίμος Ζαχαράτος και η Δανάη Μπάρκα συγκατοικούν.

Μπορεί να μένει στο σπίτι και της Δανάης και του Τίμου χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι διαφορετικό” είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κρικοριάν.

Κατά τη διάρκεια όμως της μαγειρικής τα πειράγματα συνεχίστηκαν με τον νεαρό σεφ να αναφέρει πως είναι στεναχωρημένος που όλοι νομίζουν ότι ο σκύλος είναι της Δανάης προτείνοντας μάλιστα να κάνουν ένα σύμφωνο για να το παίρνει μια μέρα ο ένας και μια μέρα ο άλλος. Τότε η Δανάη Μπάρκα βρήκε την ευκαιρία και του πρότεινε να κάνουν ένα άλλο σύμφωνο και πιο συγκεκριμένα σύμφωνο συμβίωσης.

Read More

And More