Δανάη Μπάρκα: Το on air ξέσπασμα για την Μαρία Σολωμού – «Μια φορά διαφωνήσαμε και έπεσαν να μας φάνε»

Τη νέα της απάντηση θέλησε να δώσει η Δανάη Μπάρκα την Τετάρτη 27/9 μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», μετά τα βέλη που δέχτηκε για την κριτική που έκανε στην Μαρία Σολωμού

H παρουσιάστρια πριν από λίγες ώρες δέχτηκε μια σκληρή κριτική από τον Mente Fuerte, αφού όμως, είχαν προηγηθεί οι δικές της δηλώσεις σχετικά με τα όσα είχε πει η Μαρία Σολωμού για τα νεαρά κορίτσια που προχωρούν σε αισθητικές παρεμβάσεις. (Δες εδώ τις δηλώσεις του ράπερ)

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να απαντήσει εκ νέου, τόσο στην Μαρία Σολωμού όσο και στον Mente Fuerte λέγοντας: «Εδώ και δύο μέρες τι να πω, έχουμε μπει σε μια διαδικασία ερώτηση απάντηση, ερώτηση απάντηση. Θα πω ότι εκτός του ότι έχουμε στηρίξει πολλές φορές δημόσια την Μαρία Σολωμού και μέσα από την εκπομπή σε συνεντεύξεις, αποσπάσματα από τα podcast και την έχουμε εκθειάσει και μια φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι πέσανε να μας φάνε και δεν πέσανε όλοι αλλά ένας συγκεκριμένος. 

Τις άλλες δέκα φορές που εκθειάζουμε ένα άνθρωπο και λέμε πόσο θαυμάζουμε το μυαλό της, πόσο μας αρέσουν οι συνεντεύξεις μας και μια φορά που διαφωνήσαμε ξαφνικά έγινε ντόρος, Δεν μπορούμε να διαφωνούμε; Δηλαδή η Μαρία Σολωμού συμφωνεί με τις απόψεις όλων μας; Έγινε ντόρος λέγοντας ότι κάνω μπούλινγκ. Ποιο μπούλινγκ; Μπούλινγκ είναι να διαφωνείς με μια τοποθέτηση; Σε παρακαλώ. Τα μεγαλοποιούμε για να υπάρχει ερώτηση και απάντηση. 

Read More

And More