Δανάη Παππά για τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη: «Έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση μας»

Η Δανάη Παππά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύντροφο της, Λάμπρο Λάζαρη, και για τη σκέψη τους να πάνε τη σχέση ένα βήμα παραπέρα.

«Ο σύντροφός μου είναι πολύ αυστηρός κριτής και μου αρέσει πολύ αυτό γιατί πολλές φορές ο στενός μας κύκλος μας χαϊδεύει τα αυτιά και δεν είναι καλό», είπε αρχικά η Δανάη Παππά και συνέχισε: «Έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα στη σχέση μας και αν γίνει όλα καλά. Τώρα είμαστε τέλεια. Στην αρχή όταν ήταν η σχέση μας φρέσκια με ενοχλούσε που γράφανε για εμάς. Πλέον έχω καταλάβει ότι είναι μέρος της δουλειάς όλο αυτό, απλά δεν θέλω να παρεμβαίνουν σε πράγματα και να με κάνουν να νιώθω άβολα».

Η Δανάη Παππά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Για μια ζωή!» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. «Είναι τόσο μεγάλη η τιμή που νιώθω. Ήταν όνειρο να συνεργαστώ με τους Ρέππα-Παπαθανασίου, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είναι η πρώτη μου θεατρική δουλειά και ακόμα το συνειδητοποιώ με τον καιρό. Είχα αρκετό άγχος στην αρχή».

Σχετικά με το εάν θα παρουσίαζε μία εκπομπή, η Δανάη Παππά απάντησε: «Είμαι ανοιχτή σε όλες τις τηλεοπτικές προτάσεις. Τη αγαπώ την τηλεόραση, αλλά προς το παρόν έχω αφοσιωθεί στην υποκριτική».

Read More

And More