Δανάη Παππά: «Μου στέλνουν μηνύματα στα social media για τις κάλτσες που φοράω στην παράσταση»

Η κάμερα της εκπομπής «I Love Σουκου» βρέθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Για μια ζωή!» στο θέατρο Πειραιώς 131. Η Δανάη Παππά, η οποία πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο μίλησε στον Αλέξανδρο Ρούτα για τα… περίεργα μηνύματα που δέχεται στα social media αλλά και για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη.

«Δέχομαι διάφορα μηνύματα στα social media. Τελευταία μου έστειλε κάποιος για τα καλτσάκια που φοράω στην παράσταση. Δεν ξέρω τι έχει πάθει με τις κάλτσες μου και μου στέλνει κάθε μέρα» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Όσον αφορά στα media που ασχολούνται με την προσωπική ζωή της, η Δανάη Παππά απάντησε: «Νομίζω είναι αναπόφευκτο. Από τη στιγμή που εγώ διάλεξα να μιλήσω ανοιχτά για τη σχέση μου και να ανεβάζω φωτογραφίες ή να μιλάω για αυτό, είναι αναπόφευκτο να σε ρωτάνε ή να θέλουν να μάθουν παραπάνω πράγματα. Από την άλλη είναι δική μου επιλογή το πόσο θέλω να δώσω. Δεν θα ανοίξω και όλη την πόρτα του σπιτιού μου. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι όταν γράφουν ψέματα απλά για κακία. Ότι χώρισα ή τσακώθηκα. Είναι χαζά και απλά το γράφουν για τα κλικς».

Read More

And More