Στα backstage της παράστασης «Ο σώζων εαυτόν σωθήτω» συνάντησε ο Αλέξανδρος Ρούτας τη Δανάη Παππά, η οποία μίλησε για το πρόσφατο ατύχημα που είχε με το πόδι της, αλλά και για το ενδεχόμενο να υποδεχτεί έναν νέο έρωτα στη ζωή της.
«Είμαι πολύ καλύτερα. Είχα 20 μέρες να ξεκουραστώ και έσπασα το πόδι μου την πρώτη μέρα από τις 20. Όλα καλά. Όλοι οι άνθρωποι γύρω μου αντιδράσανε πολύ ψύχραιμα. Ήταν τα τελευταία γυρίσματα του “Άγιου Έρωτα”, και δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ γιατί έπρεπε να αλλάξουμε το κείμενο. Δε μπορούσα να κουνηθώ, ήμουν με μπότα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Είμαι και ένας άνθρωπος υπερκινητικός, οπότε το να είμαι σταθερή, σε ένα σημείο και να μην κουνιέμαι, εγκεφαλικά με κατέστρεψε. Στραβοπάτησα στο δρόμο. Περπατούσα με φλατ παπούτσια, σε φλατ έδαφος, στραβοπάτησα και το πόδι μου ράγισε σε δυο σημεία. Στο σπίτι ερχόντουσαν οι φίλες μου και με βοηθούσαν, αλλά όχι πολύ γιατί σιχαίνομαι να ζητάω βοήθεια…» ανέφερε αρχικά η Δανάη Παππά για το ατύχημα που είχε στο πόδι της.
Όσο για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα, η Δανάη Παππα είπε: «Ο έρωτας δεν είναι αυτή τη στιγμή στη λίστα με τις προτεραιότητές μου».
Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ