Δανάη Παππά: «Θα ήθελα πολύ να γίνω μητέρα, με τον Λάμπρο Λάζαρη είμαστε μαζί πέντε χρόνια»

Η σχέση της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη μετρά ήδη πέντε χρόνια. Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε τους βήμα.

Η Δανάη Παππά, με αφορμή τον τρίτο κύκλο του Σασμού που ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 25/9, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για τη σχέση της με τον αγαπημένο της, αλλά και την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί.

«Με τον Λάμπρο είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είμαι πολύ τυχερή…Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου σε στηρίζει και σε σπρώχνει να κάνεις πράγματα για σένα, να πηγαίνεις καλύτερα και να εξελίσσεσαι. Αυτό είναι το “α” και το “ω” για μένα. Κι εγώ το ίδιο θέλω για εκείνον. Τον στηρίζω κι εγώ συνεχώς και θέλω να κάνει πράγματα για εκείνον και να εξελίσσεται.

Είμαστε και οι δυο σε μια ηλικία πολύ δημιουργική. Φέτος είναι δύσκολη χρονιά γιατί έχουμε και οι δυο πολλά πράγμα που ασχολούμαστε, αλλά καθόμαστε το βράδυ και συζητάμε για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Είναι πολύ ωραίο που υπάρχει η άνεση να μιλήσεις, να αναλύσεις και να βγάλεις τις σκέψεις που μπορεί να έχεις στο κεφάλι σου» ανέφερε η Δανάη Παππά.

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί με τον σύντροφό της, η Δανάη Παππά είπε: «Έχω σκεφτεί τη μητρότητα. Θα ήθελα πολύ να γίνω μητέρα. Δε ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα. Με τη δουλειά είναι πρόκληση πιστεύω». 

Read More

And More