“Δέκα Μικροί Μήτσοι”: ΄Ετσι πέφτει η αυλαία…

Οριστικά στη τηλεοπτική ιστορία περνούν αύριο βράδυ οι θρυλικοί και λατρεμένοι “Μήτσοι” μας! Αυτό το Σάββατο πέφτει η αυλαία στους “Δέκα Μικρούς Μήτσους” του Λάκη Λαζόπουλου, μιας και η αλήθεια είναι, πως τα ωραία πράγματα σε αυτή τη ζωή, αλλά και στη τηλεόραση, διαρκούν λίγο.

Ο δαιμόνιος και ευφυέστατος Λάκης, ήθελε αυτό το τηλεοπτικό comeback των “Μήτσων” του να διαρκέσει όσο πρέπει… Να διαρκέσει όσο ακριβώς χρειαζόταν για να ειπωθούν κάποια πράγματα, με τον δικό  του μοναδικό, ιδιαίτερο τρόπο. Και τα πράγματα αυτά ειπώθηκαν…

Τώρα; Τώρα έφτασε η στιγμή για να πέσει η αυλαία και οι “Μήτσοι” να μας αποχαιρετήσουν! Πως θα γραφτεί το φινάλε της σειράς και ποιο θα είναι το τέλος των πολυαγαπημένων μας ηρώων; Ευθύς αμέσως θα σου δώσω μία γεύση από τι θα έρθει αύριο βράδυ στους δέκτες μας…

Ήρθε ,λοιπόν, η ώρα για τους “Δέκα Μικρούς Μήτσους” να πάρουν το δρόμο τους… Επιστροφές, αναχωρήσεις, συμφιλιώσεις, αποκαλύψεις, ένα παιδί και άλλα πολλά… στο τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σατιρικής κωμωδίας του Λάκη, αυτό το Σάββατο στις 21.00 στον ΑΝΤ1!

Η Μάνα θα βρεθεί… με παιδί, ενώ παράλληλα τα βρίσκει με τη φίλη της κόρης της, την Όσλο (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου).

Ο Βασιλάκης (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) επιστρέφει από το LA…

Αγριογούρουνα κυνηγάνε την Πλούσια από  την Εκάλη!!!

Ο Φευγουλέας αποκαλύπτει στο αναρχικό γιο του (Σταύρος Σβήγκος) την αλήθεια…

Ο Τζίμης πιάνει δουλειά σαν σερβιτόρος στην Καρδίτσα και φεύγει  για να ζήσει εκεί, ενώ η σχολή του Τζίμη γίνεται σχολή Καρδίτσας, «Γίνε καρδιτσιώτης σε ένα χρόνο»!

Οι Θεσσαλονικείς παραμένουν χαλαρά στην βεράντα τους…

Και ενώ εμείς θα σταματήσουμε να τους βλέπουμε στους δέκτες μας, οι “Δέκα Μικροί Μήτσοι” συνεχίζουν τη  ζωή τους και μας αποχαιρετούν προσωπικά!

 

Read More

And More