“Δεν έβλεπα την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δεν ανήκω στο target group της”

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά και την εκπομπή, Πάμε Δανάη. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, που φέτος βρίσκεται στην εκπομπή ΣΚ Family σχολίασε την απουσία της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεοπτική πραγματικότητα, τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου και το YFSF.

«Κοίταξε να δεις, εγώ ανήκω στους ανθρώπους που δεν έβλεπα την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Δεν είμαι το target group της, αλλά θεωρώ ότι δίπλα στον Ανδρέα Μικρούτσικο, και τη Ρούλα Κορομηλά, είναι το τρίτο μεγάλο κεφάλαιο. Τη θεωρώ σημαντική και σίγουρα λείπει από την τηλεόραση. Ελπίζω να γυρίσει, βέβαια θα ήθελα να τη δω σε έναν άλλο ρόλο. Θα ήθελα να τη δω σε ένα βραδινό σόου» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου: «Νομίζω ότι αποδείχτηκε πλέον ότι το έχει. Σαφέστατα και της αξίζει. Είναι πάρα πολύ δουλευταρού».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε το Your Face Sounds Familiar ως «κουρασμένο concept», ενώ τόνισε πως του αρέσει η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Δες το βίντεο:

Read More

And More