Δεν φαντάζεσαι ποια αγαπημένη τραγουδίστρια έχει… «Πακέτο»!

Δεν φαντάζεσαι ποια αγαπημένη τραγουδίστρια έχει… «Πακέτο»! | tlife.gr

«Πακέτο» σε αυτή την ζωή δεν έχουν μόνο οι απλοί, κοινοί θνητοί… «Πακέτο» έχουν και λαμπερά, αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας σόου-μπιζ! Ε, σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία ανήκει και γνωστή, πασίγνωστη τραγουδίστρια, της οποίας η «μοίρα» την έφερε σε τηλεοπτικό τετ-α-τετ με την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Βλέπεις, είχε… «Πακέτο» και εννοείται πως η μία και μοναδική Βίκυ θέλησε να της το παραδώσει με δόξα και τιμή. Κάπως έτσι η παρουσιάστρια και η ερμηνεύτρια έκλεισαν ραντεβού στα πλατό του Alpha.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Φωτεινή Δάρρα, όπου αυτή την Τετάρτη θα βρεθεί καλεσμένη στο «Πάμε Πακέτο» του καναλιού της Κάντζας.  Μάλιστα, η ίδια κάθεται για δεύτερη φορά στην θέση του παραλήπτη στην ιστορία της εκπομπής και είχε μεγάλη αγωνία για το τι την περίμενε αυτή τη φορά. Πώς θα αντιδράσει ,λοιπόν, όταν δει ότι κέρδισε το κλειδί της καρδιάς ενός ολόκληρου χωριού με τη συμπεριφορά της; Ποια έκπληξη την περιμένει;

Από την άλλη μεριά, ο 43χρονος Χάρης, έρχεται από την Σαντορίνη με την ελπίδα να βρει τα αδέρφια του. Μέχρι πριν πέντε χρόνια νόμιζε ότι είναι μοναχοπαίδι. Όλα ανατράπηκαν το 2012, όταν σε ένα καυγά των γονιών του άκουσε πως η μητέρα του έχει ακόμα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο. Η κατάσταση της υγείας της, με την πάροδο του χρόνου, επιδεινώθηκε αφού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα άνοιας.
Έτσι αντί να προσφωνήσει τον αποστολέα τα εγκαταλείψει με τον χειρότερο τρόπο. Από τότε έβαλε στόχο να της κάνει αυτό το δώρο και έστω και τώρα, 60 χρόνια μετά, να τους φέρει σε επαφή. Θα αποδεχτούν και τα δύο αδέρφια την πρόσκληση; Έμαθαν ποτέ την αλήθεια για την φυγή της μητέρας τους; Πώς θα αισθανθεί εκείνη όταν έρθει αντιμέτωπη με το παιδί της; Θα το αναγνωρίσει;
Η συγκλονιστική συνέχεια επί της οθόνης…

READ more