Δεν φαντάζεσαι ποια εκρηκτική κυρία έρχεται για να βάλει… φωτιά στο “Dancing with the stars”!

Μετά το πρόωρο κι άκρως απογοητευτικό τέλος του “Sunday Live”, οι Αντεννικοί εννοείται πως σχεδιάζουν να ρίξουν όλη την προσοχή τους σε όλα τα υπόλοιπα προγράμματα του prime-time τους, προκειμένου αυτά να ανεβάσουν… στροφές στους πίνακες τηλεθέασης και να χαρίσουν στο κανάλι την δυναμική αυτή που χρειάζεται και που του αρμόζει.

Σε προτεραιότητα φυσικά βρίσκεται το “Dancing with the stars”, το οποίο βγαίνει κάθε Παρασκευή στον αέρα και μπορεί για την ώρα να μην σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, όμως, έχει καταφέρει και έχει διαγράψει μία άκρως ικανοποιητική πορεία και όπως καταλαβαίνεις λατρεμένη, οι πάντες έχουν βάλει σκοπό να το απογειώσουν το σόου.

Έτσι, από σήμερα Παρασκευή έχουν ξεκινήσει οι… εκπληξούλες στο “Dancing” και οι νέες αφίξεις. Από σήμερα στο τάλεντ χορού μπαίνει η Όλγα Πηλιάκη, η Ναταλία Γερμανού έρχεται στη κριτική επιτροπή και όχι οι ανατροπές δεν σταματούν εδώ.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έγιναν στο “Πρωινό” την επόμενη εβδομάδα θα μπει στο “Dancing” και μία κυρία που αναμένεται να βάλει… φωτιά στο παρκέ. Μία κυρία η εμφάνιση της οποίας εννοείται πως θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και η κυρία αυτή δεν είναι άλλη από την Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Μάλιστα, με την Μάγκυ φλέρταρε φέτος έντονα και ο ΣΚΑΙ για το “Survivor”, αλλά σιγά αγάπη μου μην άφηνε τις ανέσεις της η Μάγκυ για να πάει στον Άγιο Δομίνικο να κυνηγάει την… καρύδα.

Σωστή….

Read More

And More