Δεν φαντάζεσαι ποια λαμπερή κυρία επιστρέφει στη τηλεόραση για ν ΄αναλάβει την παρουσίαση του “Next Top Model”!

Ότι το “Next Top Model” επιστρέφει, σου το έγραψα… Ότι το Star είναι το κανάλι που αποφάσισε να βγάλει το γνωστό ριάλιτι-μόδας και πάλι από το συρτάρι και να το φέρει εντελώς ανανεωμένο στους δέκτες μας, επίσης σου το είπα… Όπως επίσης σου είπα, ότι οι αρχικές σκέψεις που είχαν στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς σε ότι είχε να κάνει με την παρουσίαση του συγκεκριμένου φορμάτ, αφορούσαν στη Βίκυ Καγιά.

Έτσι κι αλλιώς η Βίκυ το είχε παρουσιάσει με επιτυχία, μία φορά κι ένα καιρό, όταν έβγαινε στον αέρα από τον ΑΝΤ1, όπως επίσης οι Starικοί είναι τρελαμένοι μαζί της, μετά και την επιτυχία του “Shopping Star”.

Όμως, από την άλλη μεριά, σκέφτηκαν πως μάλλον θα κινδύνευε η Βίκυ τηλεοπτικά να “καεί”, πρωταγωνιστώντας και στο “Next Top Model” και στο “Shopping Star” κι είπαν να κοιτάξουν για ένα νέο πρόσωπο που θα μπορούσε να περάσει την πόρτα του καναλιού και να προκληθεί μεγάλος ντόρος.

Αποτέλεσμα; Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν σήμερα στο “Πρωινό”, μία από τις κορυφαίες επιλογές τους , – για να μην σου πω Η κορυφαία -, ήταν η Κάτια Ζυγούλη, την οποία ήθελαν διακαώς να πείσουν για να πραγματοποιήσει την πρώτη της γκράντε, τηλεοπτική εμφάνιση. Η θεά Κάτια ,όμως, για ακόμα μία φορά γύρισε την πλάτη της στα τηλεοπτικά φώτα…

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα νεότερα δεδομένα, το πρόσωπο το οποίο πιστεύουν οι Starικοί και θέλουν πολύ να καταφέρουν να πείσουν, είναι η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ θεωρούν πως μπορεί άψογα να σταθεί στο ρόλο της βασικής παρουσιάστριας, μιας κι εκτός από τηλεοπτική εμπειρία, είναι γνωστό σε όλους, πως εδώ και πολλά χρόνια την έχει κερδίσει ο κόσμος της μόδας.

Για να δούμε ποια θα δούμε στο τέλος στο τιμόνι της παρουσίασης του συγκεκριμένου πρότζεκτ!

Read More

And More