Δεν φαντάζεσαι ποιά παρουσιάστρια είπε “ναι” στο “Dancing” και ποιός αναλαμβάνει τα backstage!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του “Dancing with the stars” στον ΑΝΤ1. Τα στελέχη του καναλιού τρέχουν αυτή την εποχή νυχθημερόν, προκειμένου τα πάντα να “κλειδώσουν” και να τακτοποιηθούν, έτσι ώστε το γνωστό σόου να έρθει μετά Βαίων και κλάδων στους δέκτες μας.

Ας αρχίσουν οι χοροί ,λοιπόν, και σίγουρα ο χορός της… ονοματολογίας είναι αυτός που αυτή την εποχή κυριαρχεί σε όλους τους τόνους.

Οι Αντεννικοί βρίσκονται σε επαφή και συζητήσεις με πάρα πολλά πρόσωπα της σόου-μπιζ. Όμως, εκεί που θέλω να σταθώ είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. ‘Ενα πρόσωπο στο οποίο δεν πάει το μυαλό σου…

Με άλλα λόγια; Αν σε ρωτούσε κάποιος ποιόν ή ποιά θα μπορούσες να φανταστείς να λικνίζει το κορμάκι του σε ήχους μάμπο, σάλσα, τάνγκο, σίγουρα η φαντασία σου η… πλανεύτρα δεν θα έφτανε μέχρι εκεί.

Ναί, λατρεμένη δεν φαντάζεσαι ποιά παρουσιάστρια και δημοσιογράφος της πρώτης γραμμής δέχτηκε πρόταση να πάει στο “Dancing” και μάλιστα; Είναι κι ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με το κανάλι.

Ο λόγος τόση ώρα για την Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία είπε να τολμήσει και να το κάνει κι αυτό το τηλεοπτικό βήμα! Και που ξέρεις; Μπορεί να κρύβει μέσα της μία… Άννα Πάβλοβα!

Επίσης, ακόμα μία είδηση που κυκλοφόρησε κι έχει ένα σχετικό ενδιαφέρον σε ότι αφορά στο στήσιμο της νέας τηλεοπτικής έκδοσης του “Dancing”, είναι η είδηση που έχει να κάνει με την παρουσίαση των backstage του σόου, την οποία λέει και θα αναλάβει ο Σάββας Πούμπουρας.

Read More

And More