Δεν φαντάζεσαι ποιό λατρεμένο, τηλεοπτικό ζευγάρι, επέστρεψε και πάλι στους δέκτες μας!

Αναμφισβήτητα έγραψαν τηλεοπτική ιστορία… Αναμφισβήτητα οι ερμηνείες τους άφησαν εποχή… Αναμφισβήτητα ανήκουν στη κατηγορία εκείνη των πιο αγαπημένων τηλεοπτικών ζευγαριών, που όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα τα θυμόμαστε με λατρεία…

Μαζί δεν κάνανε και χώρια δεν μπορούσαν… Αγαπούσαν να μισούν η μία την άλλη, αλλά ταυτόχρονα η μία συμπλήρωνε την άλλη! Και μάλιστα την συμπλήρωνε σε βαθμό… δολοφονικό!

Στη τηλε-κυριολεξία!

Σωσώ και Πέπη… Πέπη και Σωσώ… Πόσες στιγμές γέλιου μας έχουν χαρίσει; Πόσες στιγμές αβίαστου, πραγματικού γέλιου, γέλιου από καρδιάς μας έχουν προσφέρει στη προσπάθειά τους να καταστρώσουν τα δικά τους μικρά, τηλεοπτικά “Εγκλήματα”;

Φυσικά, τόση ώρα σου μιλώ για την Καίτη Κωνσταντίνου και την Φωτεινή Μπαξεβάνη! Και φυσικά εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι στη μεγάλη επιστροφή τους!

Οι δύο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, ενώνουν και πάλι τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις. Ναι, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να μοιραστούν ξανά το ίδιο πλατό, έτσι σαν να μη πέρασε μια μέρα.

Με άλλα λόγια; Είναι και πάλι παρέα στους δέκτες μας, αυτή τη φορά μέσα από τη σειρά του Star ,”Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές”, στην οποία είναι ξανά κολλητές, γιατί μία φορά τηλε-κολλητές, για πάντα τηλε-κολλητές!!!

 

Read More

And More