Δεν φαντάζεσαι πως ο ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να “πυροβολήσει” την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα των “Μήτσων” στον ΑΝΤ1!

Μόνο με… σταυρωμένα χέρια δεν κάθονται στο ΣΚΑΙ, ενόψει της αυριανής, πολυσυζητημένης και πολυαναμενόμενης πρεμιέρας του Λάκη Λαζόπουλου, στον ΑΝΤ1.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τους θρυλικούς “Μήτσους” του, οι οποίοι εννοείται πως 17 χρόνια μετά, δεν είναι ίδιοι. Η σειρά του Mega που έγραψε ιστορία, ξανά βγαίνει στον αέρα, μόνο που ουσιαστικά πρόκειται για μία άλλη εντελώς διαφορετική απόπειρα, μιας και οι “Μήτσο锨, μεγάλωσαν, άλλαξαν, απέκτησαν άλλη κοσμοθεωρία και φιλοσοφία ζωής και φυσικά πέρασαν πολλά.

Η αναμφισβήτητα σημαντική αυτή πρεμιέρα του ΑΝΤ1, έχει δημιουργήσει στα κανάλια και κυρίως στο ΣΚΑΙ, – που είναι ο κυρίαρχος τα Σαββατόβραδα στους πίνακες τηλεθέασης -, μία έντονη κινητικότητα, μιας και εννοείται πως θέλουν να διατηρήσουν την δυναμική τους και να μην έχουν απώλειες, λόγω Λάκη.

Αποτέλεσμα; Οι του ΣΚΑΙ “πυροβολούν” την πρεμιέρα του ΑΝΤ1, με ένα πολύτιμο “όπλο”. Με ένα “υπερόπλο”! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας λέει αύριο βράδυ “Στην υγειά μας” με Μίκη Θεοδωράκη και εννοείται πως υπόσχεται να μας χαρίσει μία… νύχτα μαγική, πλημμυρισμένη με υπέροχες μελωδίες και με τραγούδια που έχουμε λατρέψει.

Όπως καταλαβαίνεις λατρεμένη, αύριο θα βράδυ θα εξελιχθεί στους δέκτες μας ένα μεγάλο “ντέρμπι” και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την Κυριακή το πρωί, για το εαν έχει κερδίσει η σάτιρα ή η μουσική!

Read More

And More