Δεν ξανά ΄γινε! Τρελό live ξεκατίνιασμα στην ΕΡΤ: “Έλα έφυγες, θα μας πάρεις την θέση”;

Εντάξει, αυτό κι αν είναι από τ΄ απίστευτα κι ,όμως, τηλεοπτικά! Εντάξει, αυτό κι αν είναι επική τηλεοπτική στιγμή… Εντάξει, αυτό κι αν είναι ένα θερμό επεισόδιο, με το οποίο μπορούν όλοι να καταλάβουν το πόσο… μη ρόδινα και μη αγγελικά πλασμένα είναι τα πράγματα στη τηλεόραση. Όχι, να το πούμε κι αυτό για όσους πιστεύουν πως ο κόσμος μπροστά και πίσω από το γυαλί είναι πασπαλισμένος μόνο με χρυσόσκονη.

Σήμερα το πρωί μέσα από το “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή είδα ένα ρεπορτάζ που πραγματικά με άφησε άναυδη. Είδα το τι ακριβώς έγινε στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης, οπού εκεί ξέρεις χωρά μόνο η… κουλτούρα, η… βαριά διανόηση, δεν ασχολούνται με τους… ανταγωνισμούς, τα… βεντετιλίκια. Είναι πάνω απ ΄όλα και πρώτα απ ΄όλα δημοσιογράφοι και όχι… τηλε-σταρ. Είπαμε εκεί είναι ΕΡΤ!

Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισαν να πέφτουν οι τίτλοι τέλους του δελτίου ειδήσεων και ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος, θεώρησε πως το μικρόφωνό του είχε κλείσει. Όμως, δεν είχε κλείσει και έτσι εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους.

Στο φινάλε του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων και μόλις είχε αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, ο παρουσιαστής γύρισε προς την αθλητικογράφο και, σε έντονο ύφος, της είπε «έλα, έφυγες! Τι θα κάνεις; Θα μας πάρεις και τη θέση;».

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει για την ώρα, το τι ακριβώς μπορεί να είχε προηγηθεί ανάμεσά τους, όμως, σίγουρα το όλο σκηνικό προκαλεί αίσθηση, όπως επίσης γεννά και πολλά ερωτηματικά και το όλο στυλ, ο τρόπος και το ύφος του γνωστού δημοσιογράφου.

Και όλα αυτά; Είπαμε υπό την σκέπη της δημόσιας τηλεόρασης. Δεν θέλω να μου ξεχνιέσαι λατρεμένη…

Ακολουθεί το χαρακτηριστικό βιντεάκι, που ανέβασε και το zappit και τα όποια συμπεράσματα δικά σου!!!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=5TCbU1EjSCg

Read More

And More