«Δεν θα δεχόμουν να με κρίνει η Έλενα Χριστοπούλου, δεν είναι γνώστης της μόδας» – Ποια γνωστή Ελληνίδα έκανε αυτή τη δήλωση;

Η Ραμόνα Βλαντή κάθε φορά που δίνει συνεντεύξεις, οι δηλώσεις της σχολιάζονται, καθώς η πρώτη νικήτρια του My Style Rocks, δεν μασάει ποτέ τα λόγια της. Αυτή τη φορά μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για την κόντρα της Ιωάννας Τούνη με τη Σάσα Σταμάτη, αλλά και για την Έλενα Χριστοπούλου.

«Κάθε φορά που με παίρνει τηλέφωνο η Σάσα Σταμάτη ξέρω ότι είναι για συνέντευξη. Οπότε, είμαι με το μέρος της Σάσας. Είπε η Ιωάννα ότι δεν γνώριζε ότι είναι συνέντευξη. Αποκλείεται να μην ξέρεις, συνέντευξη είναι», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή. Στη συνέχεια, η Ραμόνα απάντησε για την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η Έλενα σαφώς και λείπει από το GNTM, είναι αισθητή η απουσία της. Η Ηλιάνα δεν μου λείπει, μου αρέσει πάρα πολύ η Ζενεβιέβ».

 

Για το My Style Rocks, η Ραμόνα Βλαντή είπε: «Μια χαρά έκαναν και έβαλαν αγόρια στο My Style Rocks, αλλά τα συγκεκριμένα αγόρια που μπήκαν δεν μου αρέσουν. Η Έλενα Χριστοπούλου δεν είναι γνώστης της μόδας, εγώ δεν θα δεχόμουν, σαν παίκτρια, να με κρίνει».

Read More

And More