Δέσποινα Μοιραράκη: Η εξομολόγηση για τη συνάντηση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο, λίγο πριν πεθάνει

Με αφορμή την τρίτη σεζόν του Cash or Trash, η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στον Αλέξη Μίχα και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, κάνοντας μία αποκάλυψη για τη συνάντησή τους στο νοσοκομείο, λίγο πριν φύγει από τη ζωή η αείμνηστη ηθοποιός.

Ειδικότερα, η Δέσποινα Μοιραράκη εξομολογήθηκε: «Το Cash or Trash είναι το φάρμακό μου, το απολαμβάνω υπερβολικά. Το τσαντάκι της Βουγιουκλάκη από τη Μοντέρνα Σταχτοπούτα εγώ δεν θα το αγόραζα γιατί έχω πράγματα από την Αλίκη. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με πήρε μια μέρα την ώρα που έκανα εκπομπή και μου είπε “έλα Δεσποινάκι είμαι στην κουζίνα και μασουλάω και σε βλέπω”.

Είχα πάει να δω την Αλίκη στο νοσοκομείο στο τέλος της ζωής της, δεν κάθισα πολύ. Μόνο πέντε λεπτά. Της είπα “άντε σε περιμένουμε να έρθουμε στο σπίτι σου να φάμε γεμιστά” κι εκείνη με ευχαρίστησε που πήγα να τη δω».

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε, επίσης, και για τον θάνατο του συζύγου της. «Τώρα γίνεται η συνειδητοποίηση του χαμού του συζύγου μου. Πέρυσι ήμουν σε μια κατάσταση σοκ. Προσπαθώ με πολλή δουλειά και θέληση να το έχω στην καρδιά μου, αλλά να μην το κοινοποιώ» ανέφερε η γνωστή επιχειρηματίας και οικοδέσποινα του Cash or Trash.

H Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε και την τηλεοπτική πρόταση που είχε δεχτεί στο παρελθόν. «Μου έχει γίνει πολλές φορές πρόταση να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή, δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό. Μου έχουν προτείνει να κάνω το Deal. Δεν είμαι διψασμένη για να βγω στην τηλεόραση» ανέφερε.

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More