Δέσποινα Μοιραράκη: Η καταγγελία για πρώην συνεργάτη της – «Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό, πονάει η ψυχή μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε η Δέσποινα Μοιραράκη

Η γνωστή επιχειρηματίας, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνέχεια του Cash or Trash, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Στο Cash or Trash θα αλλάζουμε αγοραστές, αλλά δεν θα αλλάξουμε εκτιμητή και παρουσιάστρια», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη. 

«Η ανανέωσή μου οφείλεται στην πολλή δουλειά. Αυτή ήταν και η συμβουλή των ειδικών μετά από όλο αυτό που συνέβη στην προσωπική μου ζωή. Κανείς δεν ξέρει αν θα φτιάξω ξανά τη ζωή μου, αυτό είναι θέλημα θεού. Δεν ξέρω ούτε εγώ η ίδια αν είμαι έτοιμη για κάτι νέο στην προσωπική μου ζωή. Θα ήθελα να χαμογελάω, να είμαι γερή και χαμογελαστή», σημείωσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Τέλος η Δέσποινα Μοιραράκη θέλησε να εκφράσει το παράπονό της σχετικά με πρώην συνεργάτη της, τον οποίο απέλυσε από την επιχείρησή της και είπε: «Πριν από έναν χρόνο στην επιχείρησή μου απέλυσα έναν συνεργάτη μου. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, έχει εκμεταλλευτεί το ότι δούλευε σε αυτή την επιχείρηση και παίρνει την πελατεία μας τηλέφωνο και λέει “καθαρίζω τα χαλιά και είμαι από την επιχείρηση Μοιραράκη”. Όσοι θέλουν να καθαρίσουν τα χαλιά τους πρέπει να απευθυνθούν αποκλειστικά και μόνο στην επιχείρησή μας. Αυτό δεν είναι σωστό, πονάει η ψυχή μου γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ για όλο αυτό». 

Read More

And More