Δέσποινα Μοιραράκη: Η συγκίνηση για τον σύζυγό της, τέσσερις μήνες μετά τον θάνατό του – «Ο αντρούλης μου»

Η Δέσποινα Μοιραράκη φιλοξενήθηκε στο πλατό του Breakfast @ Star, στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη τον περασμένο Ιούνιο.

Η γνωστή επιχειρηματίας, η οποία κάνει πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν με το Cash or Trash στο Star, εξομολογήθηκε συγκινημένη πως για την εν λόγω εκπομπή είχε δεχτεί παρότρυνση από τον άντρα της για να την κάνει.

«Θα το καταθέσω… Συγκινούμαι, γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για τη ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και υπερήφανη» ανέφερε η Δέσποινα Μοιραράκη με τρεμάμενη φωνή.

«Το πρότζεκτ είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Νομίζω ότι αυτή η παρουσίαση που κάνω είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Και μάλιστα ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά στο να δεχτώ. Όταν το βλέπαμε μαζί, μου έλεγε «σε θαυμάζω γυναίκα μου. Το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση ότι έπρεπε να το ακολουθήσεις».

Τον συμβουλευόμουν για τα πάντα. Μου έδωσε το push. Τότε ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι εγώ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τα γυρίσματα. Κανένας δεν το ήξερε αυτό. Ως σοβαρή επαγγελματίας τα κατάφερα και σήμερα είμαι εδώ. Και να που η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν μοναδική, που μπορέσαμε να φτάσουμε στον δεύτερο κύκλο» πρόσθεσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Read More

And More