Δέσποινα Μοιραράκη: Η συγκίνηση on air για την δύσκολη απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

Μια έκπληξη επιφύλασσαν οι συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή 19/11.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς η παρουσιάστρια μιλούσε με τους συνεργάτες της, εισέβαλλε στο πλατό η Δέσποινα Μοιραράκη, αφήνοντας άφωνη την Ναταλία Γερμανού.

Η Δέσποινα Μοιραράκη αφού χαιρέτησε τη Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της, μίλησε για την εκπομπή Cash or Trash που παρουσιάζει, τονίζοντας πως την βοήθησε πολύ μετά την απώλεια του συζύγου της. 

«Το Cash or Trash είναι κάτι που έχει αλλάξει ζωή μου, έχει αλλάξει όλη την ψυχολογία μου και το λέω και συγκινούμαι, γιατί όταν το ξεκίνησα ήταν κάτω από αντίξοες συνθήκες σε προσωπικό επίπεδο. Πολλές φορές σταματούσαμε τα γυρίσματα γιατί με έπιαναν τα κλάματα. Είναι ότι καλύτερο και ευχαριστώ πολύ το κανάλι για αυτό το δώρο», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη. 

Και συνέχισε: «Όταν μου το πρότειναν ήμουν σκεπτική. Έκανα το δοκιμαστικό και μετά με πήραν τηλέφωνο. Εμένα τότε ο άντρας μου ήταν πολύ άρρωστος και δεν έβγαινα από το σπίτι και εκεί σκέφτηκα να πάω, να κάνω κάτι διαφορετικό. Και εκείνος με παρότρυνε να πάω και μάλιστα πρόλαβε και είδε και τις πρώτες εκπομπές». 

Read More

And More