Δέσποινα Μοιραράκη: Βούρκωσε στο Cash or Trash αναφερόμενη στον σύζυγό της και την μεγάλη απώλεια

Η Δέσποινα Μοιραράκη δεν έκρυψε για άλλη μια φορά τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη ο οποίος πριν από 1,5 χρόνο έφυγε από τη ζωή.

Στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια της εκπομπής συνάντησε τον Γιάννη Ανδρεόπουλο. Μάλιστα, ο παίκτης του τηλεπαιχνιδιού πέρασε σε προσωπικές εξομολογήσεις χαρακτηρίζοντας «μεγάλη αγωνίστρια» την Δέσποινα Μοιραράκη.

«Αυτό που με κρατάει σε ζωντάνια και ενεργητικότητα είναι η αισιοδοξία που έχω για τη ζωή και περισσότερο νομίζω α’ όλα είναι ότι έζησα μέσα στις νότες όλη μου τη ζωή. Δεν είμαι όμως μόνος μουσικός. Καθηγητής μουσικής, ιδιοκτήτης σχολών μουσικής και ωδείων μουσικής και εκτός από αυτά έχω γράψει 5.000 κομμάτια». Να τα ακούνε και να τρομάζουν όλοι! Όλοι αυτοί που με έχουν γράψει, αυτοί που με έχουν αδικήσει και αυτοί που με έχουν κλέψει», ανέφερε ο Γιάννης Ανδρεόπουλος εκφράζοντας το παράπονό του.

«Έχω γράψει και στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά αυτή την ώρα, επειδή παρακολουθώ τον αγώνα σας στην πορεία της ζωής πολλά χρόνια και σας θεωρώ μια μεγάλη αγωνίστρια, γι’ αυτό ακριβώς αποφάσισα σήμερα να σας αφιερώσω ένα από τα τραγούδια μου» δήλωσε και αρχίσει να τραγουδάει στην παρουσιάστρια του Cash or Trash και εκείνη να ομολογεί, βουρκωμένη, πως «Με συγκινήσατε γιατί έχω χάσει και πριν από έναν χρόνο τον σύζυγο. Σας ευχαριστώ θερμά».

Read More

And More