Δέσποινα Βανδή: Eρμηνεύει ξανά μετά από 20 χρόνια «Το τραγούδι της Ερήμου» και συγκινεί

Αυτό το Σάββατο στις 21:30 η Δέσποινα Βανδή μας υποδέχεται σε ένα ακόμη Chart Show, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στους τραγουδοποιούς

Ένα αναπάντεχο ντουέτο θα μας συγκινήσει ιδιαίτερα! Ο Λάκης Παπαδόπουλος και η Δέσποινα Βανδή ενώνουν τις φωνές τους σε ένα εμβληματικό τραγούδι, «Τα ήσυχα βράδια», γνωστό και ως «Το τραγούδι της Ερήμου», σε μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους της Μαριανίνας Κριεζή.

Το τραγούδι έχει ένα θλιμμένο και νοσταλγικό τόνο, αντανακλώντας τα συναισθήματα όσων μένουν πίσω… Το πρωτοτραγούδησε η Αρλέτα το 1985. Έκτοτε το έχει τραγουδήσει ο Γιάννης Κότσιρας, και έχει γίνει διασκευή και από τους Gadjo Dilo.

Η Δέσποινα Βανδή το ερμήνευσε για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια, για την τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι». Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν ήθελε μέχρι πρότινος να το τραγουδήσει ξανά, καθώς το έχει συνδέσει με τον πατέρα της και της προκαλεί μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.

 

Το τραγούδι θα ακουστεί ξανά στη μουσική σκηνή του Chart Show με τη μοναδική φωνή της Δέσποινας Βανδή, και τη φωνή του δημιουργού του Λάκη Παπαδόπουλου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164