Δέσποινα Βανδή: Απαντά για το αν θα είναι τελικά, η οικοδέσποινα του «Dancing»!

Δέσποινα Βανδή: Απαντά για το αν θα είναι τελικά, η οικοδέσποινα του «Dancing»! | tlife.gr

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, με το αν η Δέσποινα Βανδή θα είναι η νέα, άκρως λαμπερή παρουσιάστρια του «Dancing with the stars», το οποίο επιστρέφει δριμύτερο στους δέκτες μας.

Με δεδομένο το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο σόου δεν θα βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού λόγω εγκυμοσύνης, ούτε ,όμως, και η Ζέτα Μακρυπούλια, αφού θα αναλάβει μαζί με τον Νίκο Μουτσινά την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου κι άκρως φιλόδοξου πρότζεκτ του ΑΝΤ1, «Sunday Live», οι Αντεννικοί βρίσκονται σε πυρετώδεις επαφές, προκειμένου να βρουν την νέα, ιδανική τηλεοπτική περσόνα, που να μπορεί να σταθεί στο… ύψος του «Dancing»!

Έτσι, ανάμεσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι και που οι Αντεννικοί τα πίστευαν και τα ήθελαν γι ΄αυτό το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πόστο, ήταν και το όνομα της Δέσποινας Βανδή.

Άλλωστε, η Δέσποινα έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως τηλεοπτικά… το ΄χει και πως το γυαλί της ταιριάζει γάντι.

Αποτέλεσμα; Σήμερα το πρωί η ίδια η τραγουδίστρια απάντησε μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, για το που ακριβώς βρίσκονται οι συζητήσεις της με τον ΑΝΤ1, αλλά και για το αν τελικά είπε το πολυπόθητο «ναι»!

Τι ακριβώς είπε;

«…Για το «Dancing with the Stars» δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό. Γιατί ήταν μια συζήτηση που έγινε πολύ χαλαρά. Δεν κάθισα ποτέ να το σκεφτώ πολύ σοβαρά, γιατί δεν υπήρχε ουσιαστική βάση.

Αυτή τη στιγμή οι προτεραιότητές μου είναι το Mamma Mia και τα μουσικά μου πράγματα. Η τηλεόραση είναι κάτι το οποίο αν προκύψει έχει καλώς, αν όχι και πάλι καλώς. Τι θέλω να πω μ ΄αυτό; Δεν είναι προτεραιότητα μου»!

Άντε να δούμε αυτό το σόου ποιός ή ποιά θα το πάρει…

READ more