Δέσποινα Βανδή: Είναι γεγονός! Ανήκει στο Epsilontv…

Ε, ναι ,λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή είπε το μεγάλο “ναι”! Ε, ναι ,λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή υπέκυψε στο έντονο φλερτ του Epsilontv και πλέον ανήκει στο δυναμικό του!

Είναι γνωστό πως σύσσωμη η διοικητική πυραμίδα του καναλιού του Αμαρουσίου, πολιορκούσε εδώ και καιρό την Δέσποινα, προκειμένου η νέα τηλεοπτική χρονιά να την βρει σε νέα τηλεοπτικά λιμέρια.

Κι επειδή είναι γνωστό πως ο επιμένων νικά, ο Τζώνη Καλημέρης, η ‘Αλκηστις Μαραγκουδάκη και όλα τα υπόλοιπα στελέχη του καναλιού, το έκαναν το… θαύμα τους και η Δέσποινα ετοιμάζει σούπερ-ντούπερ τηλεοπτικό comeback.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει στις τηλεοπτικές επάλξεις και μάλιστα; Αυτή τη φορά αναλαμβάνοντας ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας, μιας κι όπως αποκάλυψε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “Down Town”, η πρόταση που της είχε γίνει, ήταν να αναλάβει την παρουσίαση του “X-Factor”.

Αυτή ,λοιπόν, είναι πραγματικά μία κίνηση-ματ από το Epsilontv στη τηλεοπτική σκακιέρα, η οποία είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας.

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του καναλιού, όπου και υπέγραψε το brand-new αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι.

Τα ευχάριστα… μαντάτα, μοιράστηκε μαζί μας η σιδηρά κυρία του προγράμματος του Epsilontv  ‘Αλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία κι ανέβασε στο προσωπικό λογαριασμό της στα social-media, την παρακάτω φωτογραφία!

Φυσικά η χαρακτηριστική φωτό συνοδευόταν κι από το παρακάτω μήνυμα που δεν σε άφηνε με απορίες:

“Είναι γεγονός… Η Δέσποινα Βανδή, υπέγραψε με το Epsilontv”!

Και η αλήθεια είναι πως στη Δέσποινα η τηλεόραση της πάει πολύ… Αναμφισβήτητα είναι ένα λαμπερό πρόσωπο που της αξίζει να έχει μία θέση μπροστά από τις κάμερες… Και η θέση αυτή δεν της αξίζει απλά γιατί είναι η… τραγουδίστρια Βανδή! Της αξίζει γιατί είναι η Δέσποινα…

Φυσική, αυθόρμητη, με χιούμορ και διάθεση αυτοσαρκασμού, με το ταλέντο της επικοινωνίας, με αμεσότητα, ετοιμόλογη και βεβαίως-βεβαίως και με μεγάλο όπλο της η σωστή χρήση των ελληνικών.

Η Δέσποινα Βανδή ,λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολήθηκε με τη τηλεόραση, είχε την ευκαιρία να μας δείξει μία άλλη πτυχή του εαυτού της. Μία άλλη πλευρά της κι αυτή την πλευρά της, την αγαπήσαμε όλοι και την αγάπησε και η τηλεόραση, η οποία πλέον δεν λέει να φύγει από το δρόμο της, μιας και δεν υπάρχει σεζόν, που κάποιο απ ΄όλα τα κανάλια να μην την διεκδικεί. Κανόνας;

Read More

And More