Δέσποινα Βανδή: Ετοιμάζει λαμπερό τηλεοπτικό comeback;

Αναμφισβήτητα στην Δέσποινα Βανδή της πάει η… τηλεόραση και στη τηλεόραση πάει η… Δέσποινα Βανδή! Μπορεί να είναι αγαπημένη τραγουδίστρια ,όμως, έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι και μία φοβερή tv-persona!

Όλες οι τηλεοπτικές της απόπειρες μέχρι τώρα έχουν στεφθεί από απόλυτη επιτυχία, μιας και έχει άνεση μπροστά στο φακό, μιλά καλά ελληνικά, πολύ καλά ελληνικά, είναι άμεση και διαθέτει το χάρισμα της επικοινωνίας.

Ναι, η Δέσποινα μπορεί να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με το ταμπεραμέντο που διαθέτει, το οποίο για να είμαστε και ειλικρινείς, λίγες τηλεοπτικές προσωπικότητες διαθέτουν κι ας βρίσκονται στο τηλεοπτικό προσκήνιο χρόνια.

Έτσι, οι Αντεννικοί πιστεύουν πολύ στη Δέσποινα και καλά κάνουν, γι ΄αυτό κι έχουν αποφασίσει να τα καταφέρουν και να την πείσουν να επιστρέψει και φέτος στα τηλεοπτικά πλατό, μιας και αν θυμάσαι λατρεμένη, η τελευταία της τηλεοπτική παρουσία ήταν πέρσι μέσα από το “Rising Star”.

Μάλιστα, αν καρποφορήσει όλη αυτή η νέα συζήτηση της γνωστής τραγουδίστριας με τους Αντεννικούς, μιλάμε για ένα σούπερ λαμπερό τηλεοπτικό comeback.

Ο γενικός διευθυντής προγράμματος, επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Ομίλου ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, έχει προτείνει στην Δέσποινα Βανδή να αναλάβει χρέη οικοδέσποινας στην brand-new τηλεοπτική έκδοση του “Dancing with the stars”!

Βλέπεις λατρεμένη, η Δούκισσα Νομικού απέχει τηλεοπτικά μιας και… προπονείται για μαμά, η Ζέτα Μακρυπούλια θα είναι μαζί με τον Νίκο Μουτσινά στο άκρως φιλόδοξο νέο σόου του καναλιού “Sunday Live”, οπότε για το “Dancing” ο Γιάννης Λάτσιος θέλει – και καλά κάνει – την Δέσποινα.

Η γνωστή τραγουδίστρια αν και ήταν θετική στο άκουσμα της συγκεκριμένης πρότασης, ακόμα δεν έχει δώσει μία οριστική απάντηση, γιατί αν το σόου έβγαινε… τηλε-παραδοσιακά Κυριακή βράδυ στον αέρα, λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών και δη θεατρικών της υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να το αναλάβει.

Έτσι, τώρα οι Αντεννικοί σκέφτονται το ενδεχόμενο το σόου να μην βγαίνει στον αέρα Κυριακή, αλλά Δευτέρα, προκειμένου να βρεθεί μία χρυσή, τηλεοπτική τομή και τελικά η Δέσποινα να είναι η παρουσιάστρια του “Dancing with the stars”, αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά στην τηλεοπτική της πορεία χρέη… “κεντρικιάς”!

Γιατί άλλο κριτική επιτροπή κι άλλο υπέρλαμπρη οικοδέσποινα του σόου…

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More