Δέσποινα Βανδή: Σε συζητήσεις με το Epsilontv και η ιδέα της ταξιδιωτικής εκπομπής!

Αναμφισβήτητα η τηλεόραση της πάει πολύ… Αναμφισβήτητα η Δέσποινα Βανδή είναι ένα λαμπερό πρόσωπο που της αξίζει να έχει μία θέση μπροστά από τις κάμερες… Και η θέση αυτή δεν της αξίζει απλά γιατί είναι η… τραγουδίστρια Βανδή! Της αξίζει γιατί είναι η Δέσποινα… Φυσική, αυθόρμητη, με χιούμορ και διάθεση αυτοσαρκασμού, με το ταλέντο της επικοινωνίας, με αμεσότητα, ετοιμόλογη και βεβαίως-βεβαίως και με μεγάλο όπλο της η σωστή χρήση των ελληνικών.

Η Δέσποινα Βανδή ,λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολήθηκε με τη τηλεόραση, είχε την ευκαιρία να μας δείξει μία άλλη πτυχή του εαυτού της. Μία άλλη πλευρά της κι αυτή την πλευρά της, την αγαπήσαμε όλοι και την αγάπησε και η τηλεόραση, η οποία πλέον δεν λέει να φύγει από το δρόμο της, μιας και δεν υπάρχει σεζόν, που κάποιο απ ΄όλα τα κανάλια να μην την διεκδικεί. Κανόνας; Κανόνας…

Έτσι ,λοιπόν, αυτός ο κανόνος τηρήθηκε κατά γράμμα και φέτος, όπου σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε και η ίδια στην υπέροχη συνέντευξη που έδωσε στο “Down Town”, βρίσκεται ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζόν, σε συζητήσεις με το Epsilontv, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του “X-Factor”, αλλά κι όχι μόνο:

“Ναι, η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε σε συζητήσεις με το Epsilon ,όμως, δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμα. Θα δούμε. Αφορά στη παρουσίαση του σόου…”

Όμως, η Δέσποινα αποκάλυψε πως θέλει να κάνει και μία δική της ταξιδιωτική-μαγειρική εκπομπή…

“…Το ταξίδι είναι η αφορμή για να γνωρίσουμε πράγματα.Τόσα χρόνια στις διακοπές μου άρεσε να ανακαλύπτω τόπους. Θυμάμαι παλιά στη Μήλο, όταν έκανα το βίντεο-κλιπ, όλοι με ρωτούσαν ποιο είναι αυτό το μέρος.Δεν ήξεραν τη Μήλο. Θέλω την επαφή με ανθρώπους του κάθε τόπου. Δηλαδή, οι πρωταγωνιστές θα είναι ο τόπος και οι άνθρωποι. Εγώ θα είμαι εκεί απλώς, για να συμμετέχω στην ιστορία τους…”

 

Read More

And More