Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ο Μανώλης Κονταρός απαντά για το κτήμα που αγόρασαν στην Κρήτη

Η Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης αγόρασαν από κοινού ένα κτήμα στην Κρήτη, για να χτίσουν την εξοχική κατοικία τους. Ο καλός τους φίλος, Μανώλης Κονταρός απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την απόφαση του ζευγαριού.

«Ξεκινάμε στο Cabana Live Stage μία πολύ όμορφη συνεργασία, γιατί έχουμε μία καλή βάση: τον επιχειρηματία του μαγαζιού, που είναι φανταστικοί άνθρωποι. Στην πρεμιέρα θα είναι σίγουρα η γυναίκα και τα παιδιά μου. Από εκεί και πέρα θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όποιον φίλο με τιμήσει εκείνη την ημέρα», απαντά ο τραγουδιστής στο ενδεχόμενο να παραβρεθούν στο μαγαζί η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μεσολάβησε ο ίδιος για την αγορά του κτήματος στην Κρήτη, στην οποία φέρεται να προχώρησε το γνωστό ζευγάρι; Ο Μανώλης Κονταρός παραδέχεται: «Κι εγώ από τα sites το διάβασα. Δεν ξέρω τίποτα για αυτό. Αν ισχύει, είναι όμορφο».

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μανώλης Κονταρός ξεκινάει στο νυχτερινό μαγαζί αύριο, Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου. Μαζί του θα είναι ο Βασίλης Τερλέγκας, ο η Τζένη Κατσίγιαννη και ο Θεόδωρος Βερλής.

Read More

And More