Διακόπηκαν τα γυρίσματα του GNTM και αυτός ήταν ο λόγος! Video

Ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού, το GNTM υποδέχτηκε τα επίδοξα μοντέλα – άντρες και γυναίκες – και ξεκίνησε εντατικά τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο Χάρης Λεμπιδάκης στο “Καλοκαίρι Not”, οι διαγωνιζόμενοι ζήτησαν από την παραγωγή να φύγουν από το σπίτι για μερικές μέρες, ώστε να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αυτός ήταν και ο λόγος που διακόπηκαν τα γυρίσματα για μία ολόκληρη εβδομάδα.

«Υπήρχε διακοπή των γυρισμάτων λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο. Για πέντε μέρες, γιατί οι διαγωνιζόμενοι ήθελαν μετά από ένα μήνα να πάνε να δούνε τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Υπήρχε πάρα πολύ ζέστη και δόθηκε ειδική άδεια να φύγουν από το σπίτι. Επέστρεψαν τέσσερις μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Δεν έχει ξαναγίνει, αλλά και η παραγωγή ήταν πιο ελαστική και δέχτηκε την επιθυμία των παιδιών.

Όταν επέστρεψαν, για δυο μέρες δεν γινόντουσαν γυρίσματα, λόγω κορονοϊού. Από τη στιγμή που δόθηκε το οκ πως είναι όλοι καλά, ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Για πρώτη φορά φέτος τα γυρίσματα γίνονται κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα. Δεν υπάρχουν στις δοκιμασίες παραπάνω από δέκα άτομα» είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Read More