Διαμαντής Καραναστάσης: Τι απαντά στο Tlive για την άρνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να καθίσει δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου

Έντονα έχει σχολιαστεί τις τελευταίες ώρες η είδηση πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να καθίσει δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου, στο θέατρο Ολύμπιον, στην προβολή της ταινίας «Τα παιδιά του χειμώνα» του Αλεξάντερ Πέιν, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Όπως επιβεβαίωσε μάλιστα μιλώντας στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 8/11 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, η οποία ήταν παρούσα στο σκηνικό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν είδε ότι της είχαν κρατήσει θέσεις δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου ζήτησε να της βρουν νέες.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης στο T-live

Για το εν λόγω περιστατικό μίλησε ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης στην εκπομπή T-live και στη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου, ο οποίος ξέσπασε κατά του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Αυτό είναι ψέμα και είναι θλιβερό ότι κάποιοι πολιτικοί ζητούν με αυτόν τον τρόπο πέντε λεπτά δημοσιότητας. Στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης δεν υπάρχουν καθορισμένες θέσεις, μπαίνει ο καθένας και όπου βρει θέση, κάθεται. Με την Ζωή πήγαμε αρκετά νωρίς στην αίθουσα, καθίσαμε στη μέση μιας σειράς, δεν μου άρεσε εμένα εκεί, η Ζωή δεν πρόσεξε κάνα την Έφη Αχτσιόγλου, δεν το ήξερε καν. Πιάσαμε λοιπόν τον καλό μου φίλο και διευθυντή του φεστιβάλ και μας έβαλε δίπλα στον σκηνοθέτη», είπε αρχικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

«Κανείς δεν ασχολήθηκε με κανέναν. Δεν ασχολούμαστε με την κυρία Αχτσιόγλου ούτε με την άλλη κυρία. Αν θέλει κάποιος να πάρει ένα λεπτό δημοσιότητας από το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ας μην το πάρει με αυτόν τον τρόπο. Είναι ψέματα αυτά που λέγονται. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να κάνει πολιτική πρωινάδικου. Είναι θλιβερό να βλέπω τα πρωινάδικα να ασχολούνται με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο Διαμαντής Καραναστάσης. 

Read More

And More