Δίκασε η Ναταλία Γερμανού: «Θεωρώ ντροπιαστικό μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα άλλης, πλην της δικής της»

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την χαμηλή τηλεθέαση που έκανε η εκπομπή «Είμαστε μαζί» με την Ελίνα Παπίλα στον ANT1.

Η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να εκφράσει τη γνώμη της μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και να δικάσει όσους σχολιάζουν αρνητικά τα νούμερα τηλεθέασης άλλης εκπομπής πέρα από τη δική τους.

«Ένα Σαββατοκύριακο έχει παίξει η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, τώρα είναι το δεύτερο της. Έχουμε φορέσει την μπέρτα του δικαστή του Αρείου Πάγου και είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το σφυράκι, τέλος, πάρτε τους! Παιδιά χαλαρώστε λίγο και να καταθέσω και αυτό. Θεωρώ ντροπιαστικό μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα οποιασδήποτε άλλης εκπομπής, πλην της δικής της.

Προσωπική μου γνώμη. Αν εμείς ως “Καλύτερα δεν γίνεται” θέλουμε να μιλάμε για νούμερα, να κοιτάμε τη δική μας καμπούρα, κάναμε 10%, 13%, 15%. Τι μπορούμε να διορθώσουμε, τι κάναμε καλά. Γιατί μια εκπομπή να ασχοληθεί με τι νούμερα κάνει ο άλλος. Ας μου το εξηγήσει κάποιος γιατί θα τρελαθώ. Αν τον ενδιαφέρει τον κόσμο να μπει στο zappIT και στα άλλα sites και να τα δει. Έλα παιδιά, εντάξει» ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού.

Δες το απόσπασμα μετά το 9:00:

Read More

And More