Δίκη Φιλιππίδη: Η Φωτεινή Πετρογιάννη ξεκαθαρίζει on air για τη δεύτερη καταγγέλλουσα

Η δεύτερη καταγγέλλουσα ολοκλήρωσε την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ωστόσο, στο δικαστήριο γι’ ακόμα μία φορά έγινε αναφορά στο όνομα της δημοσιογράφου Φωτεινής Πετρογιάννη, λόγω της γνωριμίας της με τη γυναίκα που κατήγγειλε τον ηθοποιό.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη προχώρησε σε διευκρινήσεις στον αέρα του Πρωινού, το πρωί της Παρασκευής 24/6. 

«Δεν ξέρω τι ακριβώς τους κάνει εντύπωση. Ότι ήξερα κάτι και πήγα στοχευμένα στη συγκεκριμένη γυναίκα και την πήρα τηλέφωνο. Όχι! Η αναζήτηση έγινε πολύ απλά, στο google, όπως και άλλοι συνάδελφοι. Να αναθεωρήσουμε λοιπόν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε στο μυαλό της να γίνει γνωστή. Εγώ την προσέγγισα για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Αν λοιπόν ότι ήταν της συγκεκριμένης συνομοταξίας που υπαινίσσονται κάποιοι μέσω μίας κατάστασης, να σας πω ότι εμένα με γείωσε πανηγυρικά. Μου είπε ότι με τον Κιμούλη ότι ήταν εξαιρετική η συνεργασία της.

Το έχω ξαναπεί αλλά θα το ξαναπώ ότι μου είχε εκμυστηρευτεί πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποιήσης, αλλά δεν μου είχε κατονομάσει ποτέ τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δε θα ξεχάσω τους λυγμούς αυτής της γυναίκας 10 η ώρα τη νύχτα που μιλούσαμε στο τηλέφωνο, την ώρα που μου έλεγε ότι έχει υποστεί κάτι τέτοιο. Αυτό δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου. Δεν μου έδωσε ποτέ συνέντευξη και πείτε εδώ αν έχω μεταφέρει πληροφορία για κάτι που αφορά στη συγκεκριμένη»

Read More

And More