Δίκη Λιγνάδη – Αλέξης Κούγιας για τον Αλί: «Να του πληρώσουμε τα εισιτήρια να έρθει να καταθέσει»

Λίγη ώρα πριν από το ξεκίνημα της πολυσυζητημένης δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισής του μίλησε στο Happy Day και την Κατερίνα Χατζηιωάννου. 

«Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιον λόγο να μην ξεκινήσει το δικαστήριο. Άλλωστε η μη εκκίνηση του δικαστηρίου δεν οφείλεται παρά μόνο σε ανυπέρβλητα προσωπικά μου κολλήματα. Δε μπορώ να αντιληφθώ με ποιο ηθικό ανάστημα κάποιος δικηγόρος που εμφανίζεται μόνο γι’ αυτή την υπόθεση και μιλάει, τόλμησε να πει ότι αυτό είναι ένα προσωπικό μου σχέδιο με σκοπό να αναβάλλονται συνέχεια οι δίκες ώστε στο τέλος να συμπληρωθεί το 18μηνο.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ξεκινήσει η δίκη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης «είναι μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα που θέλει να παρακολουθήσει προσωπικά τη δίκη».

Απαντώντας σε όσα είπε πρόσφατα ο Αλί, ο ένας εκ των τεσσάρων μηνυτών, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως «δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν τον έχω δει ποτέ. Δεν έχει εμφανιστεί ποτέ εκτός από μία νύχτα που εξετάστηκε άγρια μεσάνυχτα και την άλλη μέρα αναχώρησε άρον άρον όπως πληροφορηθήκαμε. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, όμως καλό θα ήταν να έρθει να τα πει στο δικαστήριο να τα ακούσουμε κι εμείς, να τον δούμε και εμείς.

Εάν είναι και πρόβλημα οικονομικό, θα ζητήσω από τον κύριο Λιγνάδη να το πληρώσει κι αυτός. Γιατί άκουσα ότι ισχυρίζεται ο δικηγόρος ότι δε μπορεί γιατί είναι ακριβά τα εισιτήρια και που θα μείνει… Ε, δεν νομίζω τώρα».

Όλα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στο Happy Day πριν το ξεκίνημα της δίκης Λιγνάδη:

Διάβασε επίσης:

Δημήτρης Λιγνάδης: Με χειροπέδες πισθάγκωνα στο δικαστήριο – Φωτογραφίες από την άφιξη στο δικαστήριο

Read More

And More