Δίκη Λιγνάδη: Η αναφορά του Κούγια σε Σπύρο Παπαδόπουλο, Σάκη Ρουβά, Σμαράγδα Καρύδη και Σίσσυ Χρηστίδου

Σπύρος Παπαδόπουλος, Σάκης Ρουβάς, Σμαράγδα Καρύδη και Σίσσυ Χρηστίδου ήταν τα ονόματα που ακούστηκαν σήμερα στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη που συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με όσα είπε η Μπέσσυ Αντωνάκη στο Πρωινό, ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο «για προσπάθεια κοινωνικής εξόντωσης ορισμένων επωνύμων προσώπων που τόλμησαν να μιλήσουν θετικά για τον Δημήτρη Λιγνάδη σε συνεντεύξεις τους. Στα ονόματα που αναφέρθηκε ήταν ο Σάκης Ρουβάς, την οποία έδωσε, έγινε λόγος για πλυντήριο και οι τίτλοι που πρωταγωνιστούσαν στα Μέσα ήταν “τελείωσε η καριέρα του Σάκη Ρουβά”. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Σμαράγδα Καρύδη η οποία επίσης είχε τοποθετηθεί για τον Δημήτρη Λιγνάδη και είπε ότι προσπάθησαν κάποιοι να την εξοντώσουν από το κανάλι που εργαζόταν.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, για την οποία είπε ότι φιλοξενήθηκαν πρόσωπα της αντίθετης πλευράς και ότι δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, όπως π.χ. ο τρίτος μηνυτής, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο, όπως και ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος ανασκεύασε ουσιαστικά αυτά που είχε πει αρχικά»..

Read More

And More